Vrnitev mladega princa

Vrnitev mladega princa - Alejandro Guillermo Roemmers | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alejandro Guillermo Roemmers
DIMENZIJA
7,17 MB
IME DATOTEKE
Vrnitev mladega princa.pdf
ISBN
4616909589060

OPIS

Tudi princi z oddaljenih planetov sčasoma odrastejo. Mladi princ, ki ni več zadovoljen s svojim majhnim planetom, se znova poda na raziskovanje vesolja. In tako se začne še eno izjemno potovanje v iskanju skrivnosti in radosti smisla življenja. Vrnitev Mladega princa je navdihujoča zgodba, nadaljevanje priljubljene klasike, ki prekipeva od ljubezni in modrosti ter pokaže, kaj je pravo praznovanje življenja, kakršnega bi morali živeti v vsej svoji lepoti in veselju. »Vrnitev Mladega princa je knjiga za vse starosti. Je preprosta in poetična zgodba, v kateri poskušam prenesti izkušnje in znanje, ki sem si ga nabiral skozi leta. Življenje si razlagam kot odlično priložnost, v kateri je najpomembnejša duhovna rast. Vsi si želimo ohraniti svojo nedolžnost, hkrati pa se sprašujemo, kaj storiti proti velikim krivicam, zlu, izdajam, ki se godijo po svetu … Knjigo sem napisal v devetih dneh izolacije. Prišla je iz mojega najglobljega dela in poskuša dati nekaj odgovorov. Čeprav je prvotno krožila zgolj med omejeno skupino bližnjih in dragih ljudi, je kmalu spremenila svoj načrt. Zanimanje in navdušenje, ki ga je ustvarila, tako posvečam vse širši javnosti. Zaradi odziva bralcev sem razumel, da moram deliti to iskanje in življenjsko izkušnjo. Da moram deliti razvoj lastnega življenja. Učinek pisanja pričujoče knjige je bil popolnoma preobražujoč: omogočil mi je, da se iz žalostnega in depresivnega človeka spremenim v uspešnega in srečnega človeka.«A.G.Roemmers

Družina, 2020 . Federico Garcia Lorca: 12 pesmi Kensingtonska palača postaja utrdba mladega rodu kraljeve družine Čeprav je Kensingtonska palača v Londonu ena izmed rezidenc kraljeve družine že od sedemnajstega stoletja, jo je svet zares spoznal, ko jo je obdalo več kot milijon šopkov po tragični smrti princese Diane, od katere bo letos minilo že dvajset let. prebiram Vrnitev Mladega princa.

Založba Družina je na trgu uspešno prisotna od leta 1952. Obsežen knjižni program založba Družina, letno presega osemdeset novih naslovov, ponuja zanimivo branje tako za odrasle kot za otroke.

POVEZANE KNJIGE