Usodna energija

Usodna energija - Anna Tia Paynich | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Tia Paynich
DIMENZIJA
7,12 MB
IME DATOTEKE
Usodna energija.pdf
ISBN
9799012022486

OPIS

Resnična zgodba Slovenke, ki jo je trideset let mlajši ljubimec popeljal v svet orgazmov. Zgodba o čudoviti ženski, ki se ni zavedala vse svoje lepote, dokler v njeno življenje ni vstopil trideset let mlajši moški. Podrl je vse njene zakoreninjene vzorce o seksu, preskočil je vse ovire v njenih prepričanjih brez orgazmov. Naložil ji je nov program popolne svobode in osvobojenosti do užitkov in naslade brez omejitev. Postala je brezmejna v svojem življenju, v svojem odnosu do sebe, v sprejemanju sveta in sebe v polnosti Njen razcvet je poduk mnogim ženskam in moškim, ki so zablokirani na področju spolnosti. Nikoli ni prepozno za užitke in strast, ko si resnično odprt in povezan s svojo globino, takrat se tudi spolnost preobrazi v tantrično, senzualno izkušnjo. Bralec skozi zgodbo spoznava sebe, svoje omejitve, vzorce in jih na lahkoten način spušča, preobrazi v radost in doživi več aha trenutkov. Zase dobi nove vpoglede in tantrično izkušnjo skozi svoje telo. Močna energija zgodbe in pripovedovanja, bralca ponese v željo po boljših, izpolnjenih in globjih odnosih. Brali boste najbolj odkrito, najbolj razkrito, najbolj erotično, najbolj tantrično, najglobjo, najveličastnejšo, najmogočnejšo, najčarobnejšo zgodbo tega kaotičnega obdobja.

04. 2021 11:00 Želim sodelovati zemeljski plin.

Tudi ljubezen je energija. Dobro bi bilo, da bi se ljudje zavedali, da rastline, ki jih vzgojijo sami, zanje proizvedejo tiste snovi, ki jih njihov organizem potrebuje. Modra energija - energija, proizvedena v hidroelektrarnah Holdinga Slovenskih elektrarn d.o.o., več www.modra-energija.si.

POVEZANE KNJIGE