Tejine ideje za kosila

Tejine ideje za kosila - Mateja Artič Slemenšek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mateja Artič Slemenšek
DIMENZIJA
8,45 MB
IME DATOTEKE
Tejine ideje za kosila.pdf
ISBN
7016100719559

OPIS

To je knjiga, ki jo preprosto moraš imeti, pa tudi, če nisi ravno najbolj navdušena kuharica ali navdušen kuhar. Knjiga ponuja 136 receptov, med njimi 90 receptov glavnih jedi, pri katerih vam vaša domišljija ponuja še neskončno možnosti. Vsak dan lahko ponudite različno juho, saj vam knjiga ponuja 7 receptov za pripravo dnevne juhe. Izbirate lahko med 17 prilogami in 5 omakami, svoje najdražje pa lahko razveselite s 16 različnimi sladicami za po kosilu. V knjigi najdete tudi recept za domač dodatek jedem in domače rezance. Knjiga ponuja klasične jedi, od hitro pripravljenih pa tudi do malo zahtevnejših. V njej ne najdete samo klasičnih kosil, ampak tudi ideje za svečana kosila in različna praznovanja. Tudi na pikniku lahko blestite.

Cena: ... Cena kosila za 1 osebo je 10 eu. Če naročita 2 skupaj pa 9 eu na osebo.

JAKA VEDk0M 3,99 25,00 € STNA RVANKA SUPER KVIZ KNJIGE Z RECEPTI ZA SLASTNA PECIVA, razlithi naslovi. už¿tkov. Kje kupiti WEBHIDDENBRAND Mateja Artič Slemenšek: Tejine ideje za kosila, trda vezava - primerjajte cene, poglejte lastnosti in izberite trgovino Ko sva se z možem pred leti preselila v spodnji štuk in sem začela voditi svoje gospodinjstvo sem si sestavila jedilnik za kosila za 5 tednov, da mi ni bilo treba vedno misliti kaj hudiča bom kuhala naslednji dan.

POVEZANE KNJIGE