Sveta noč, zgaran na moč

Sveta noč, zgaran na moč - Adam Kay | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adam Kay
DIMENZIJA
5,57 MB
IME DATOTEKE
Sveta noč, zgaran na moč.pdf
ISBN
5364090896314

OPIS

Adam Kay nas je s svojim izjemno uspešnim zdravniškim dnevnikom Tole bo bolelo spravil v smeh in solze. Ker (ne)sreča nikoli ne počiva, niti za blagoslovljene božične dni, se mu je nabralo veliko prazničnih zgod in nezgod. Namesto daril je odpiral bolnike, namesto pečenke je žvečil sendviče iz avtomata, a vseeno se teh časov spominja z veseljem in nostalgijo. Tale knjiga je njegova duhovita in srčna zahvala vsem, ki so v službi ob petkih in svetkih, da lahko življenje teče naprej.»Predstavljam vam dnevniške zapise o božičih, ki sem jih prebil na bolniških oddelkih ter iz različnih odprtin vlekel zataknjene otročičke in božične okraske. Vendar ni bilo vse tako slabo. Tako sem imel vsaj izgovor, da sem se izognil družinskim srečanjem.«»Za umret.« - The Independent »Za crknit.« - The Sun »Kay je Jadran Krt tega desetletja.« - The Sunday Times

Kot popoln samouk se je risanja resno lotil pozno, šele pri 25 letih. Leta 2016 je v samozaložbi izdal prvenec RITE (Obred), ki mu je odprl vrata v slovenski strip.

Dodaj v košarico Harry Potter 2 - Dvorana skrivnosti (Žepnica) 13,99 € Primerjaj Primerjaj. Novo.

POVEZANE KNJIGE