Super privlačevalec

Super privlačevalec - Gabrielle Bernstein | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gabrielle Bernstein
DIMENZIJA
3,9 MB
IME DATOTEKE
Super privlačevalec.pdf
ISBN
4934497350357

OPIS

Biti super privlačevalec pomeni, da kar verjamemo, to dobimo. Svet, kakršnega želimo videti, lahko soustvarjamo, ko se povežemo s čustvi dobrega počutja in jih usmerimo k svojim željam. Lahko se povežemo z neomejenim virom ustvarjalne energije, da nas navdihne z zamislimi, prispeva modrost, prinese obilje in občutek svobode. In kar je najboljše, to moč lahko izkoristimo za dobro sveta. Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno, a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo. To, da imamo super privlačevalno moč nam pomaga, da lažje gremo skozi težke čase z veliko več naklonjenosti, poštenosti in sočutjem, kot bi šli sicer. Ko se povežete s super privlačevalno energijo, vas strah nič več ne blokira. Veste, da ste duh, ki izkuša biti človek. Duh v vas je prisotnost navdiha, radosti in resnice tega, kar ste. Ko te korake vadite, se spomnite, da ste moder, močan zdrav in svet duh. Ko to sprejmete, ste lahko svobodni. Občutek svobode je neizogiben, ko uskladite svojo energijo s prisotnostjo svoje resnice. Morda s to resnico ne boste ostali povezani ves čas, a pogosteje, ko se boste obračali k njej, lažje se boste počutili svobodne. »Tisti, ki ne dvomimo, da je zavedanje osnovna resničnost, ki si zamisli, sestavlja, vodi in postaja tisto,kar imenujemo fizična resničnost, ne dvomimo, da je v vsakem trenutku svet ogledalo notranjega stanja človeka. Ta knjiga preprosto in elegantno s praktičnimi koraki razlaga, kako ste lahko avtor svoje življenske zgodbe in kako uresničite svoje najglobje želje in hrepeneče sanje.« – Deepak Chopra »Gabrielle je prava stvar. Njeno delo izjemno spoštujem.« – Dr. Wayne Dyer

To, da imamo super privlačevalno moč nam pomaga, da lažje gremo skozi težke čase z veliko več naklonjenosti, poštenosti in sočutjem, kot bi šli sicer. Ko se povežete s super privlačevalno energijo, vas strah nič več ne blokira. Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno, a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo.

; 23 cm Povezava do knjige Super privlačevalec. REVIJA SUZY 11.

POVEZANE KNJIGE