Sence pred zoro

Sence pred zoro - Teal Swan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Teal Swan
DIMENZIJA
8,86 MB
IME DATOTEKE
Sence pred zoro.pdf
ISBN
7181158216492

OPIS

Pretresljiva zgodba priljubljene duhovne učiteljice Teal Swan, ki je bila zaradi svojih nadnaravnih sposobnosti trinajst let žrtev zlorab, bo z vami ostala še dolgo po tem, ko boste odložili to knjigo. Njene tehnike za ozdravljenje celo najtežjih občutkov trpljenja pa vam bodo služile kot kažipot na vaši poti do popolne ljubezni do sebe – ne glede na to, kdo ste in kaj se dogaja v vašem življenju. Ta knjiga vsebuje tako njeno pretresljivo zgodbo kot korake za ozdravljenje celo najglobljih občutkov trpljenja. V tem razumljivem priročniku vam bo predala mogočne duhovne vaje, uvide in perspektive, pri čemer boste sami izbrali, katere tehnike so prave za vas.

25,00 € ... Naročila : 051 787 637. Poštnina samo 2.99 € za plačila vnaprej.

Samopodobo (samozavest) sestavljajo štiri prvine: kako mi sami vidimo sebe, kako drugi vidijo nas, kako mi ... Sence pred zoro: Kako skozi najtemnejša obdobja najti svetlobo ljubezni do sebe. Teal Swan.

POVEZANE KNJIGE