Rastlinjaki na vrtu

Rastlinjaki na vrtu - Miša Pušenjak | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miša Pušenjak
DIMENZIJA
11,80 MB
IME DATOTEKE
Rastlinjaki na vrtu.pdf
ISBN
5327356741049

OPIS

Kako podaljšati sezono gojenja vrtnin na vrtu? Rešitev je rastlinjak. Miša Pušenjak je spet prisluhnila najpogostejšim vprašanjem resnih vrtnarjev in vrtičkarjev. Zvemo, kako izberemo in postavimo pravi rastlinjak, kaj je pomembno pri zemljišču in prehrani rastlin. Seznanimo se z nujnostjo namakanja in posebnostmi varstva rastlin ob pogojih, ki vladajo v rastlinjaku. Podrobno so predstavljene posamične vrtnine za dober pridelek in pester kolobar. Pri vsaki vrtnini nam s praktičnimi nasveti in drobnimi namigi olajša vrtnarjenje v rastlinjaku.

Uporabni so skozi vse leto - pomladi nudijo ugodne pogoje za rast in razmnoževanje mladik in potaknjencev, ki jih kasneje lahko presadimo na prosto, v poletnem času v vrtnih rastlinjakih gojimo vrtnine, ki zahtevajo več toplote in regulirano vlažnost (melone, lubenice, paradižnik, jajčevce ... Vrtni rastlinjaki. Vrtni rastlinjaki so namenjeni predvsem za pridelavo zelenjave za lastno uporabo..

Uporaben bo tudi za pridelavo sadik in shranjevanje rastlin. Kliknite za ogled videa Zakaj […] Kupite svoj rastlinjak na spletu.

POVEZANE KNJIGE