Puste dežele

Puste dežele - Stephen King | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephen King
DIMENZIJA
7,88 MB
IME DATOTEKE
Puste dežele.pdf
ISBN
7212463591719

OPIS

Tretji del sage Temni stolp z naslovom Puste dežele se začenja nekaj mesecev po prihodu Eddieja in Susannah v Rolandov svet. Zdaj pripadnika njegovega novega ka-teta sta medtem postala izkušena revolveraša, toda Roland je med obiskom New Yorka v letu 1977 spremenil potek ka, ker je rešil življenje Jaku Chambersu, fantu, ki je v Rolandovem kje in kdaj že umrl. Jake in Roland tako zdaj živita v različnih svetovih, vendar ju združuje ista norost: paradoks dvojnih spominov. Roland, Susannah in Eddie morajo Jaka prepeljati v Vmesni svet in slediti poti žarka vse do temnega stolpa. A tu ni nič preprostega. Na svoji poti pridejo v porušeno mesto Lud in se znajdejo med vojskujočima se tolpama Pubertov in Sivcev. Iz Luda jih lahko odpelje samo Blaine Enotirni, nori vlak, ki se navdušuje nad ugankami in samomorilskimi vožnjami.

Barrieja z družino Llewelyn Davies, svojo neobrzdano energijo pa črpa iz iste teme, ki je Barriejevo igro Peter Pan naredila tako odmevno: čudo domišljije, nostalgijo po otroški nedolžnosti in hrepenenje, da bi zmogli verjeti v nekaj, kar je neskončno bolj ... Življenje je srhljiva pravljica : (tritirni kalejdoskopsko-mozaični roman, v katerem se prepletajo moje zdravljenje po ugotovitvi neozdravljive rakaste bolezni konec leta 2014, mamin vojni dnevnik iz obleganega Sarajeva v letih 1992-1995 ter spomini, ki so se mi ob tem porajali in me obletavali kot ptiči Frančiška Asiškega) / Josip Osti. Prijava na e-novice. Vaš elektronski naslov bomo uporabljali samo za pošiljanje novičk, največ 2x mesečno.

KOVAČ, Miha. Berem, da se poberem : 10 au=bakan, anja SIKTRB Virtualna knjižnica COBISS+.

POVEZANE KNJIGE