Postani, kar si

Postani, kar si - Alan Watts | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alan Watts
DIMENZIJA
3,32 MB
IME DATOTEKE
Postani, kar si.pdf
ISBN
6615977782309

OPIS

Zbirko esejev Postani, kar si odlikuje inteligentnost, miselna igrivost in preprost jezik, zaradi katerih je Alan Watts izjemno priljubljen interpret vzhodne misli. Izhaja iz različnih verskih tradicij in predstavlja dilemo iskanja človekovega resničnega jaza, daoistični pristop do harmoničnega življenja, jezikovne omejitve v izražanju neizrekljivih duhovnih resnic in psihološki simbolizem krščanske misli. O AVTORJU Alan Watts je eden vodilnejših svetovnih interpretov vzhodnjaške vednosti sodobnemu Zahodu. Filozof, pisatelj, predavatelj in strokovnjak za primerjalno religiologijo je avtor več kot petindvajsetih knjig in številnih esejev ter člankov, v katerih se dotika tem, kot so osebna identiteta, prava narava resničnosti in višja zavest, ter navezuje svoje doživljanje in izkustva na znanstveno dojemanje in nauke vzhodnih in zahodnih religij. Zaslovel je po delih The Way of Zen, The Art of Contemplation, Psychotherapy East and Westin The Joyous Cosmology.

Mali ... Draga ženska, imaš večkrat občutek, da če v življenju ne aktiviraš, se nič ne spremeni? Da se tvoj svet premika naprej samo takrat, ko si ti aktivna in se ra... Duhovnost, Ezoterika in osebna rast. Izdelki: Nihala, mandale, knjige, joga, meditacija ter afirmacije za vsak dan.

Prisluhni jim in se odloči za gibanje! Življenje včasih res ni hec! A pokaži jezik vsem težavam in postani to, kar si želiš. Naj ti pri tem pomaga ŠPORT.

POVEZANE KNJIGE