Njihovi otroci za njimi

Njihovi otroci za njimi - Nicolas Mathieu | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicolas Mathieu
DIMENZIJA
8,99 MB
IME DATOTEKE
Njihovi otroci za njimi.pdf
ISBN
2141349335899

OPIS

V romanu Njihovi otroci za njimi Nicolas Mathieu piše o pozabljeni Franciji devetdesetih. Zgodba o odraščanju je postavljena v francosko brezperspektivno in tudi brezizhodno postindustrialno provinco. Roman je bil leta 2018 nagrajen z Goncourtovo nagrado, najvišjo francosko nagrado za književnost.

Takšne in podobne zapise lahko preberemo na najrazličnejših družabnih omrežjih in v klepetalnicah, kjer mamice tarnajo nad trenutno situacijo in bentijo nad tem, da je njihovim sončkom, ki so bili rojeni v tem letu, koronasituacija odnesla še veliko več kot ... Nicolas Mathieu: Njihovi otroci za njimi. Štirinajstletni Anthony se med poletnimi počitnicami dolgočasi z nekaj starejšim bratrancem.

diplomska naloga . hendikepirani starŠi in njihovi otroci .

POVEZANE KNJIGE