Metoda Wima Hofa

Metoda Wima Hofa - Wim Hof | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Wim Hof
DIMENZIJA
10,99 MB
IME DATOTEKE
Metoda Wima Hofa.pdf
ISBN
4275525475915

OPIS

Wim Hof ima sporočilo za vsakogar od nas: »Dobesedno lahko storite nemogoče. Premagate lahko bolezen, izboljšate svoje duševno zdravje in fizično moč ter celo nadzorujete svoje telo, tako da se je zmožno uspešno soočiti z vsako stresno situacijo.« V tej knjigi pionir premikanja meja človeškega potenciala z nami deli metodo, ki jo lahko uporabi vsakdo – mlad ali star, bolan ali zdrav – da okrepi svojo moč, vitalnost in zadovoljstvo. Wim v tej uspešnici, ki je ne boste mogli odložiti iz rok, z nami deli svojo metodo in zgodbo, ki obsega: DIH. Wimove edinstvene vaje, s katerimi boste spremenili kemijsko sestavo svojega telesa, se napolnili z energijo in osredotočili um. MRAZ. Varne in nadzorovane vaje, s katerimi ne boste šokirali telesa, ko ga boste izpostavili mrazu, da bi okrepili svoj srčno-žilni sistem in prebudili njegovo do zdaj neuporabljeno moč. MOČ UMA. Okrepite svojo moč volje, jasnost, zavedanje čutov in notranjo radost ob tem, da ste živi. ZNANOST. Odkrijte, kako so ljudje, ki uporabljajo to metodo, v številnih raziskavah na novo opredelili to, kaj je medicinsko mogoče. ZDRAVJE. Resnične zgodbe in pričevanja ljudi, ki so to metodo uporabili, da so ozdraveli in premagali kronične bolezni. ZMOGLJIVOST. Povečajte svojo zmogljivost, hitreje okrevajte, izboljšajte svoje umske zmožnosti in še več. WIMOVO ZGODBO. Spoznajte Wimovo navdihujoče osebno potovanje, polno odkritij, tragedij in uspehov. DUHOVNO PREBUJENJE. Odkrijte, kako vas lahko dihalne vaje, mraz in moč uma popeljejo v globine vaše prave narave. Wim Hof je človek, čigar poslanstvo je preobraziti naš način življenja z opominjanjem na našo pravo moč in namen. »S to preprosto metodo, ki jo lahko uporabi vsak, lahko spremenimo svet, dušo za dušo,« pravi Wim. »Omejujeta nas zgolj globina naše domišljije in moč naših prepričanj.«

Czy oglądając kiedyś film o superbohaterach chciałeś posiadać jakąś supermoc? Umieć robić coś, co dla innych jest niemożliwe. A co, gdybym Ci powiedział, że jest taki facet, który: Metoda Wima Hofa polega na połączeniu trzech głównych elementów: oddechu, ekspozycji na zimno oraz medytacji.

Chodzi m.in. o wzmocnienie odporności na choroby, zimno, połączenie umysłu i ciała, a także odblokowanie energii płynącej w ciele. Metoda Wima Hofa składa się z trzech filarów, którymi są oddychanie, ekspozycja na zimno oraz medytacja.

POVEZANE KNJIGE