Knjiga tožibaba

Knjiga tožibaba - Lisa Aisato | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lisa Aisato
DIMENZIJA
11,20 MB
IME DATOTEKE
Knjiga tožibaba.pdf
ISBN
6294963172209

OPIS

Prekrasna balada o tem, kaj se skriva za pusto fasado. Pokukaj skozi ključavnice in se pridruži muhi tožibabi (ali bolje: resnicoljubki) na »poletu za fasadami«. Ob tem se morda celo zamisliš, kako drugi vidijo tebe in ali s svojim videzom in obnašanjem v javnosti morda kaj prikrivaš. Anja Kurent, BA Pth., spec. psihoterapije:»Si kdaj ogleduješ ljudi v dvigalu ali vrsti pred blagajno in se poigravaš s predstavo, kakšni so in kako živijo, kadar jih nihče ne gleda? Si kdaj zaželiš za en dan postati muha in pogledati za njihove štiri stene?Življenje je igra (družbenih vlog) – odkrij, kako pristno jo igramo. Slikanica z duhovitim besedilom in izjemno izraznimi ilustracijami zagotavlja veliko smeha, obenem pa v nas predrami številna čustva in občutke.Vsekakor ena najzgovornejših slikanic!« Lisa Aisato je najuspešnejša in najbolj priljubljena norveška ilustratorka. Njene knjige so izšle že v 30 državah. Je prejemnica številnih priznanj – seznam nominacij in nagrad si lahko ogledate tukaj (https://osloliteraryagency.no/author/aisato-lisa/). Izid knjige v slovenščini je finančno podprla NORLA (Norwegian Literature Abroad).

CVAR, Maša Pekarna pri rebrači Tini Aristej, 2020. GAZVODA ... Pohodniški, gorniški, turnosmučarski in plezalni vodniki, zemljevidi.

Ko se... Muhica na zidu in Knjiga Tožibaba 28. 2.

POVEZANE KNJIGE