Iskreno o družinskih odnosih

Iskreno o družinskih odnosih - Melita Kuhar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melita Kuhar
DIMENZIJA
11,37 MB
IME DATOTEKE
Iskreno o družinskih odnosih.pdf
ISBN
7284650321836

OPIS

Zdrav partnerski odnos je jedro zdrave družine, otroci pa so po definiciji tisti, ki iz para naredijo družino. Izzivov, s katerimi se starši ob tem soočamo, je ogromno. V tej knjigi boste našli obilo zgodb slovenskih družin, v katerih se prepletajo različne čustveno težke situacije, za katere Melita znotraj svetovalnega procesa vedno najde zdrave in konstruktivne rešitve. Družinski odnos je vedno zelo dinamičen, saj ga tvorijo popolnoma različni posamezniki, vsak s svojimi osebnimi značilnostmi, hotenji, potrebami in željami. Rdeči niti povezovanja družine pa sta ljubezen in sodelujoča komunikacija. Temeljni gradniki vseh odnosov, tudi družinskih, so pogovor, razumevanje slišanega in medsebojno spoštovanje. Seveda je iskanje skupnega imenovalca vedno polno pregovarjanj, nesporazumov in čustev družinskih članov, toda s pomočjo ljubezni, pripadnosti ter občutka varnosti znotraj družinske celice je vse te različnosti možno urediti. MELITA KUHAR je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka. Mešanica osebnih in poslovnih izkušenj jo je pripeljala do zami- sli, da bi ustanovila svojo Svetovalnico, torej nevtralni prostor, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh segmentih odnosov. Pri svojem delu s pridom uporablja svoje široko teore- tično in akademsko znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja.

Kategorije. izBrani Avtorji; izBrane vsebine; Zadnje vebine. Iskreno o družinskih odnosih >> Iskreno o osebni rasti >> Iskreno o partnerstvu >> O avtorju; Članki; Knjiga Predstavitev Melita Kuhar.

Prisiljeni smo ostajati doma, se soočiti z ljudmi, s katerimi živimo, poglobiti v odnose in mogoče tudi na novo spoznati. A virus le ni kriv za vse. Z voditeljico oddaje Iskreno, Majo Oderlap, bosta govorili o njenem življenju, družinskih odnosih in se hkrati dotaknili tudi minljivosti.

POVEZANE KNJIGE