Hrana, ki spreminja življenje

Hrana, ki spreminja življenje - Anthony William | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anthony William
DIMENZIJA
5,34 MB
IME DATOTEKE
Hrana, ki spreminja življenje.pdf
ISBN
2829659664369

OPIS

Hrana, ki spreminja življenje je knjiga, polna informacij, ki jih ne boste našli nikjer drugje, o grožnjah, ki so odgovorne za pojav bolezni – in čudežni moči hrane, ki zdravi. Medicinski medij Anthony William je že več deset tisoč ljudem pomagal, da so ozdraveli od bolezni, ki so jim jih napačno diagnosticirali ali neuspešno zdravili. V svoji prvi knjigi Medicinski medij je Anthony razkril, kako lahko številne bolezni pozdravimo z zdravilnimi metodami, v katerih ključno vlogo igra prehrana. Ta knjiga še bolj v globino raziskuje zdravilno moči več kot petdesetih sadežev, zelenjave, zelišč, začimb in divje hrane, ki lahko imajo izjemne učinke na vaše zdravje. Tukaj je le nekaj tematik, o katerih boste brali v knjigi:seznami živil, ki vam bodo pomagala do olajšanja od več sto simptomov različnih bolezni in stanj, vključno s tesnobo, avtoimunimi boleznimi, rakom, diabetesom, prebavnimi težavami, utrujenostjo, alergijami, neplodnostjo, vnetji, nespečnostjo, izgubo spomina, migrenami, težavami s ščitnico in pridobivanjem teže, živila, ki popravljajo DNK, okrepijo imunski sistem, izboljšajo mentalno jasnost, alkalizirajo vsak telesni sistem, vas ščitijo pred negativnimi čustvi drugih ljudi in še veliko več, tehnike, s katerimi iz sadežev, zelenjave, zelišč, začimb in divje hrane dobimo največ zdravilnih učinkovin, kritične informacije o specifičnih dejavnikih, ki vplivajo na nastanek bolezni, in tem, kako zaščitite sebe in svojo družino, zakaj so divje borovnice »hrana ponovnega vstajenja«, zakaj so šparglji vodnjak mladosti in zakaj lahko limone dvignejo vašega duha, kadar prejmete slabo novico, zdravilne moči kivija, kumar, mačjega kremplja, kokosa in še veliko več, uvide v hrepenenje po hrani, kako stres uporabiti v svojo korist, ključno vlogo, ki jo ima sadje pri plodnosti.

Knjiga je napisana po sporočilih Duha; torej razlage in napotki v njej ne slonijo na znanstvenih podatkih, marveč na spoznanjih avtorja, ki ima sposobnost pogovarjanja z Duhom Sočutja. Anthonyju Williamu Duh posreduje izjemno natančne zdravstvene informacije, ki so pogosto daleč ... Hrana, ki spreminja življenje je knjiga, polna informacij, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Nedavno, 29. septembra letos, smo prvič zaznamovali mednarodni dan ozaveščanja o izgubah in odpadni hrani. Ko ima življenje žur ...

POVEZANE KNJIGE