Adijo, Alzheimer

Adijo, Alzheimer - Dale E. Bredesen | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dale E. Bredesen
DIMENZIJA
6,82 MB
IME DATOTEKE
Adijo, Alzheimer.pdf
ISBN
6420044735912

OPIS

Knjiga je svetovna uspešnica ameriškega avtorja, zdravnika in raziskovalca, profesorja in ustanovnega predsednika Buck Institute in profesorja na UCLA. »Knjiga ADIJO, ALZHEIMER je veličastno delo. Dr. Bredesen postavi to uničujočo bolezen v povsem novo luč. Naenkrat ni več skrivnosten in nerazumljiv proces, ampak jo je mogoče preprečiti in – da, prav zares – tudi zdraviti.« DAVID PEARLMUTTER, dr. med., avtor uspešnic Požgani možgani in Zdravi možgani "Knjiga odpravlja iluzijo, da bi bilo možno le z enim ali nekaj farmacevtskimi sredstvi ali sredstvi zdravega načina življenja ozdraviti Alzheimerjevo bolezen. V več kot 200 znanstvenih člankih so namreč člani Bredesenove znanstvene ekipe dokazali, da je teh dejavnikov kar 36. Potrebno je izboljšati njihovo večino, da učinki regeneracije nevronov premagajo dejavnike njihovega propadanja. Večina opisanih dejavnikov te oblike demence so prvine zdravega načina življenja. V knjigi so natančni napotki, kolikšen naj bo “najmanjši dnevni odmerek” dejavnikov, kot so spanje, telesno gibanje, užitih krepilnih živil oz. prehranskih dopolnil, da krepimo nevrone." "Knjiga prinaša ključne informacije za razumevanje dejavnikov nastajanja te bolezni ter za njeno obvladovanje in je zato epohalnega pomena. Namenjena je strokovni javnosti in poljudnemu bralcu," je v predgovoru zapisal doc. dr. IZTOK OSTAN.

Med temi so piškotki, ki se spadajo med nujne in so shranjeni v brskalniku, ker so nujno potrebni za delovanje osnovnih funkcij spletne strani. Knjiga je namenjena svojcem obolelih za alzheimerjevo boleznijo, ki je najpogostejši vzrok demence. Marie Gendron: Skrivnost, imenovana Alzheimer Skrivnost, imenovana Alzheimer je obvezno čtivo za svojce obolelih z Alzheimerjevo demenco.

Michelle MARLY. »ADIJO, ALZHEIMER je fenomenalna knjiga o izjemno navdušujočih raziskavah dr. Bredesena, s katerimi se je lotil razreševanja najbolj pereče zdravstvene težave našega časa.

POVEZANE KNJIGE