Zemlja, naše osnovno orodje

Zemlja, naše osnovno orodje - Miša Pušenjak | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miša Pušenjak
DIMENZIJA
3,39 MB
IME DATOTEKE
Zemlja, naše osnovno orodje.pdf
ISBN
1640677417735

OPIS

Zemlja je osnovno najpomembnejše orodje ne glede na to, ali pridelujete vrtnine, sadje, vinsko trto, zelišča, ste vrtičkar, trženjski pridelovalec, ekološki ali konvencionalni kmet, ali prekopavate ali ne. V vaši zavesti naj bo vedno prisotno, da je zemlja živ organizem. Le živa, zdrava zemlja daje možnost rastlinam, da bodo zdrave, posledično pa bodo dajale tudi veliko pridelka. Odličen priročnik za vse, ki želijo spoznati sestavo tal ter kako jih izboljšati, da bodo rastlinam dostopna vsa hranila, ki jih potrebujejo za rast in dober pridelek.

Besedilo se sme prosto uporabljati v skladu z dovoljenjem Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod ... Še veliko več o rodovitnosti tal najdete v knjigi: Zemlja, naše osnovno orodje. Mon, 28.

A nekatere druge rastline lahko še dodatno okrepijo koreninske sisteme rastlin, lahko celo odvračajo škodljivce. Zemlja je osnovno najpomembnejše orodje ne glede na to, ali pridelujete vrtnine, sadje, vinsko trto, zelišča, ste vrtičkar, trženjski pridelovalec, ekološki ali konvencionalni kmet, ali prekopavate ali ne. V vaši zavesti naj bo vedno prisotno, da je zemlja živ organizem. Miša Pušenjak pogosto pravi: »Zemlja je naše osnovno orodje, tu se vse začne.« Rodovitno prst varujemo med drugim tudi z zastirko.

POVEZANE KNJIGE