Zemlja, naše osnovno orodje

Zemlja, naše osnovno orodje - Miša Pušenjak | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miša Pušenjak
DIMENZIJA
4,19 MB
IME DATOTEKE
Zemlja, naše osnovno orodje.pdf
ISBN
8616444968694

OPIS

Zemlja je osnovno najpomembnejše orodje ne glede na to, ali pridelujete vrtnine, sadje, vinsko trto, zelišča, ste vrtičkar, trženjski pridelovalec, ekološki ali konvencionalni kmet, ali prekopavate ali ne. V vaši zavesti naj bo vedno prisotno, da je zemlja živ organizem. Le živa, zdrava zemlja daje možnost rastlinam, da bodo zdrave, posledično pa bodo dajale tudi veliko pridelka. Odličen priročnik za vse, ki želijo spoznati sestavo tal ter kako jih izboljšati, da bodo rastlinam dostopna vsa hranila, ki jih potrebujejo za rast in dober pridelek.

Kliknite TUKAJ za predogled knjige.. Število strani: 144 strani Dimenzije: 17 x 23,5 cm Zemlja, naše osnovno orodje Miša Pušenjak Miša Pušenjak ...

Tako kakor vsa živa bitja bodo tudi vrtnine zdrave in polne koristnih sestavin, če bomo upoštevali njihove zahteve in želje. K temu pa spada tudi to, da rastejo v dobri, zdravi in predvsem živi zemlji.

POVEZANE KNJIGE