Ples zemljine preobrazbe

Ples zemljine preobrazbe - Marko Pogačnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Pogačnik
DIMENZIJA
4,70 MB
IME DATOTEKE
Ples zemljine preobrazbe.pdf
ISBN
4802228646674

OPIS

Zemlja, kot jo poznamo, izginja. Zemlja nujno potrebuje pomoč! Knjigo Ples zemljine preobrazbe moramo čim prej spraviti med ljudi, nam je sporočil Marko Pogačnik. Kje začeti in kaj storiti za lažji prehod skozi trenutno turbulentno obdobje – v prvi vrsti znotraj sebe, pa tudi navzven? Knjiga Ples Zemljine preobrazbe ponuja različne možnosti, rituale in vaje za uglasitev svoje navzočnosti z novo Zemljo. Naravnih katastrof ter ponavljajočih se političnih in ekonomskih kriz, do katerih prihaja v zadnjih dveh desetletjih, ni mogoče rešiti z enakimi sredstvi, ki so do njih privedla. Znašli smo se na pragu zgodovinskih, še nikoli videnih sprememb Zemlje, njenih pokrajin in bitij. Na eni strani smo priče propadanju naravnih okolij, na drugi strani pa je mogoče zaznati novo vrsto strukture prostora, ki se pojavlja na subtilnih ravneh obstoja. Sočasen razkroj družbene in politične varnosti nas vse poziva k spremembi prevladujočega odnosa do narave, do Zemlje in do naše lastne biti. Ne odlašajmo! Izkoristimo priložnost trenutka in uglasimo svojo navzočnost z novo Zemljo. O AVTORJU Marko Pogačnik - najbolj znani slovenski geomant, ki je razvil litopunkturo - umetnost akupunkture pokrajin in mest s pomočjo znamenj, imenovanih kozmogrami. Marko Pogačnik - UNESCOV UMETNIK ZA MIR, nagrajenec Prešernovega sklada, dobitnik Bevkove nagrade in nacionalne nagrade za likovno umetnost, Jakopičeve nagrade, ter avtor državnega grba Slovenije.

21,00 € Primerjaj Primerjaj. Primerjaj Dodaj ... Ples Zemljine preobrazbe Beri dalje; V čudež Novega 17,00 € Dodaj v košarico; Resnica iz prihodnosti 16,00 € Dodaj v košarico; Akcija! Zemlja nas ljubi 19,00 € 15,20 € Dodaj v košarico; Akcija! Slovenija čudežna 34,00 € 27,20 € Dodaj v košarico; Zemlja rojeva 10,00 € Dodaj v košarico; Akcija! Vesolje človeškega telesa Ples Zemljine preobrazbe : kako se ustvarjalno srečati s podnebnimi spremembami Primus, 2020.

Zemlja nujno potrebuje pomoč! Knjigo Ples zemljine preobrazbe moramo čim prej spraviti med ljudi, nam je sporočil Marko Pogačnik, najbolj znani slovenskigeomant, ki je razvil litopunkturo - umetnost akupunkture pokrajin in mest s pomočjo znamenj, imenovanih kozmogrami. UNESCOV UMETNIK ZA MIR, nagrajenec Prešernovega sklada, dobitnik Bevkove nagrade in ... Knjigo Ples zemljine preobrazbe moramo čim prej spraviti med ljudi, nam je sporočil Marko Pogačnik.

POVEZANE KNJIGE