Nikola Tesla: Potovanja

Nikola Tesla: Potovanja - Miran Perhavec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miran Perhavec
DIMENZIJA
4,95 MB
IME DATOTEKE
Nikola Tesla: Potovanja.pdf
ISBN
6193631447417

OPIS

Nikola Tesla se je vpisal v zgodovino kot znanstvenik, izumitelj, državljan vesolja, neutruden pacifist, prinašalec svetlobe – človek iz prihodnosti za prihodnost. Biografija vizionarja prihodnosti je plod večletne eruditske raziskave, ki osvetli številne doslej neznane vidike njegovega življenja. Nepogrešljivo branje za vse, ki jih zanimata in navdihujeta življenje in delo enega največjih genijev vseh časov.

Nikola Tesla se je vpisa... Nikola Tesla - spoznajmo moža, ki je elektrificiral svet. »Odkril sem, da se počutim najbolje, če širim svoje predstave, nenehno sprejemajoč nove vtise.

Intervju z avtorjem, Miranom Perhavcem. Izšla je obsežna biografija Nikole Tesle, ki osvetli številne doslej neznane vidike življenja svetovno znanega znanstvenika, izumitelja in humanista.

POVEZANE KNJIGE