Luzerka

Luzerka - Mina Lystad | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mina Lystad
DIMENZIJA
5,95 MB
IME DATOTEKE
Luzerka.pdf
ISBN
1089502735148

OPIS

Marie je navadna. Ne nosi vpadljivih oblačil. Želi si, da bi imela takšne lase kot njena mega popularna sošolka Heddy, ampak se vsi poskusi klavrno končajo. Na splošno se ji vse ponesreči. Še dobro, da ima najboljšega prijatelja Espena, s katerim je lahko takšna, kakršna je. Njen učitelj nekega dne določi, da morajo vsi ustvariti nekaj, kar se bo prijelo na družbenih omrežjih. Marie objavi video o tem, kako nerodna je in na veliko presenečenje vseh v trenutku zaslovi. Všečki dežujejo in vsi se smejijo njenim poskusom, kako biti kul. Marie je vse bolj priljubljena. Toda, ali je vredno?

Režija: Amir Muratović. Nov slovenski film Ne bom več luzerka nas popelje v življenje skoraj tridesetletne Špele, ki kljub temu, da ji ne gre vse po načrtih, vztraja v Ljubljani, tudi, ko je večina njenih prijateljev odšla v tujino. Vendar pa to ni film o propadu, obupu in zlomljenih junakih na domači zemlji, kar nenazadnje jasno sporoči že naslov.

Vaš elektronski naslov bomo uporabljali samo za pošiljanje novičk, največ 2x mesečno. Prejemali boste novice o aktualnih ugodnostih in novostih v spletni knjigarni Bukla ter občasne novice o prihajajočih knjižnih dogodkih, pri katerih sodeluje založba UMco. Podprite zgodbe, ki štejejo Slovenske novice so že tri desetletja najbolj priljubljen časnik na Slovenskem.

POVEZANE KNJIGE