Klateži

Klateži - Izidor Dolenc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Izidor Dolenc
DIMENZIJA
12,67 MB
IME DATOTEKE
Klateži.pdf
ISBN
2634829811383

OPIS

Ura je pet zjutraj in zunaj spet dežuje. V stari ropotarnici za župniščem so že vsi zbujeni. Pa ne zato, ker bi sami tako hoteli. Ropotarnico morajo zapustiti, preden se zbudi župnik. Razen dejstva, da so vsi umazani brezdomci, ušivi klošarji, brezdelni postopači ali kakor koli že jih ljudje zmerjajo, imajo zelo malo skupnega. So različnih karakterjev, prihajajo z različnih koncev Evrope, vsak nosi s seboj svojo zgodbo, vsak ima drugačen razlog, zakaj je končal na ulici. Znova se morajo podati na mokre in neprijazne londonske ulice. A vendar, kot se izkaže, to ne bo le še en posran dan, kot si vsi mislijo, ko stopijo v hladno jutro. Zaradi vrste nespametnih dejanj, storjenih iz samega dolgočasja ali brezizhodne obupanosti, ter naključnih srečanj se morajo vsi soočiti ne samo s posledicami svojih dejanj, ampak tudi z v globine potisnjenimi čustvi iz preteklosti.

Sedej" Trg Svobode, 6 Klateži : roman. Naloži sliko.

5,737 likes · 176 talking about this. Klateži smo štiričlanska narodno-zabavna zasedba, katera je bila ustanovljena leta 2010. Ansambel Klateži.

POVEZANE KNJIGE