Keto post

Keto post - Joseph Mercola | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joseph Mercola
DIMENZIJA
9,20 MB
IME DATOTEKE
Keto post.pdf
ISBN
8237914462736

OPIS

Dr. Joseph Mercola, svetovno priznana avtoriteta na področju alternativnega zdravljenja, je pripravil vodnik z načeli ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov, ki vam bo pomagal zdraviti bolezni, izgubiti odvečno težo in optimizirati svoje zdravje. Zdravnik Joseph Mercola, avtor uspešnice Maščobe kot gorivo, ki buri strokovno in laično javnost, v knjigi odkriva najnovejša dognanja s področja keto diete in postenja. Vsi vemo, da je hrana zdravilo – toda kljub temu je postenje ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite za svoje zdravje. Kratki posti, ki jih zlahka naredi vsak človek in so strateško razporejeni, so izjemno zdravilni in se popolnoma skladajo s ketogeno prehrano, s čimer vaše telo začne izgubljati odvečno maščobo. To posledično vodi tudi v zmanjšanje stresa in vnetij, optimiziranje možganskih funkcij, preprečevanje nevroloških težav, izgubo odvečne teže in še veliko več. Dr. Mercola v tem obširnem, a razumljivem vodniku raziskuje izjemne zdravstvene koristi, ki so posledica združitve ketogene prehrane in dobro načrtovanih postov. V knjigi boste med drugim izvedeli: zakaj zaradi hrane zbolimo in kako lahko to preprečimo,kakšni so mehanizmi posta in kaj se med njim dogaja v telesu, vključno z aktivacijo matičnih celic,kako se ciklična keto dieta – v katero so vključeni posti – razlikuje od konvencionalne keto diete,kako deluje postenje in kako varno je za vas,na kak način enodnevni posti spodbujajo topljenje maščob in razstrupljanje, medtem ko zmanjšujejo občutek lakote,kako lahko svoj napredek spremljate z laboratorijskimi preiskavami in še mnogo več »To bo razburljivo potovanje za vas,« piše dr. Mercola. »Več kot navdušen sem, da boste v svoje življenje uvedli to, kar sam razumem kot eno najmogočnejših strategij, ki vam ne bo pomagala zgolj okrepiti zdravja, temveč ga celo izboljšati do ravni, za katero verjetno sploh niste verjeli, da je mogoča.« V knjigi boste prejeli strategijo, ki vam bo pomagala pridobiti zdravo težo, ob čimer boste izkusili popolno osvoboditev od hrepenenja po hrani, s katero se običajno sabotirate. Teža, ki jo boste s tem programom izgubili, bo večinoma maščoba okrog trebuha (nevarna maščoba okrog vaših organov, za katero se verjamejo, da je razlog metaboličnih težav, odpornosti na inzulin in kroničnih vnetij). Izguba te maščobe vam bo pomagala znižati vaš krvni pritisk, holesterol in tveganje za srčne bolezni ter diabetes.

One scoop of this powder has 18 grams of protein, MCT oil for good ... Keto fasting is the best way to burn fat, and in fact, trade fat for energy. Increased energy levels improve mental clarity as well as fight insulin resistance.

Especially now that Keto has become more mainstream companies are jumping on the bandwagon and labeling products keto friendly. So, keep reading our Fyer Keto Review to find out how this incredible ketogenic weight loss formula can help you fire up your fat burning and get your best results! Otherwise, click the banner below to see if you can claim a FREE TRIAL OFFER of the top selling fire keto formula before the offer expires or supplies sell out! Flourless keto brownies with walnuts, only 1.5g net carbs each and easy to make. Great for low carb, paleo, sugar free, and gluten free diets.

POVEZANE KNJIGE