Kako pripraviti dispozicijo magistrskega in doktorskega dela

Kako pripraviti dispozicijo magistrskega in doktorskega dela - Melita Moretti | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melita Moretti
DIMENZIJA
7,66 MB
IME DATOTEKE
Kako pripraviti dispozicijo magistrskega in doktorskega dela.pdf
ISBN
3119536637548

OPIS

Ali želite v okviru novoletnih zaobljub končno zaključiti z magistrskim ali doktorskim študijem? Ali želite napisati osnutek dispozicije naloge hitreje kot nekdo, ki ga poznate? Ali poznate tisti občutek, ko ste že začeli s pisanjem dispozicije naloge, nato pa ugotovili, da ne veste, kako naprej? Ste se že posvetovali s potencialnim mentorjem, potem pa več mesecev v izgubljenem položaju niste vedeli, kje začeti? Ste na svoji fakulteti že bili na kakšnem seminarju, na katerem so vam predstavili prav to problematiko, potem pa niste vedeli, kako vsebinsko povezati teoretični in empirični del dispozicije v zaključeno celoto? Če ste odgovorili z »da« vsaj na eno vprašanje, je ta knjiga/priročnik kot naročena za vas. dr. Melita Moretti: "Tudi sama sem bila nekoč tu -- pred začetkom pisanja ..." Verjetno imate v svojih mislih okvirno raziskovalno področje oz. podpodročje, iz katerega nameravate zaključiti študij, že izoblikovano, pa še vedno ne veste, kako se lotiti priprave dispozicije. Imam prav? Morda ste na svoji fakulteti že bili na kakšnem seminarju, na katerem so vam predstavili prav to problematiko, želenega rezultata pa še vedno niste dosegli. Na srečo za to niste krivi vi. Glavni razlog, da se priprave dispozicije ne morete in ne morete lotiti na pravilen način, je samo v tem, da vam manjkajo prava orodja, metode in tehnike ter namigi, začetne besede in povedi, da jo napišete kar se da kakovostno in v čim krajšem možnem času. Se bereva v knjigi, dr. Melita Moretti P. S.Priročnik temelji na moji osebni izkušnji, povezani s pripravo dispozicije najprej magistrske naloge, nato doktorske disertacije, dokler nisem po nešteto neprespanih nočeh … bolj ali manj uspešnih verzijah … in dopolnitvah … *KONČNO* razvila sistem dela, ki bo tudi vam v veliko pomoč. Navdušeni boste!

Študent oblikuje dispozicijo zaključnega dela v skladu s spodnjimi navodili in usmeritvami ter v skladu s priloženo predlogo. Dispozicija mora biti vsebinsko stabilna, torej vsako poglavje mora dovolj jasno pojasniti zahtevano vsebino.

24,95 € Kučan je za mnoge prijatelj, za številne državnik in za prav vse človek. Tako smo za ta zbornik zlahka napisali naslov ... Kako pripraviti dispozicijo magistrskega in doktorskega dela : napotki neposredno iz prakse ...

POVEZANE KNJIGE