Iskanje življenjske vizije

Iskanje življenjske vizije - Michael Bernard Beckwith | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Bernard Beckwith
DIMENZIJA
5,49 MB
IME DATOTEKE
Iskanje življenjske vizije.pdf
ISBN
4125402343575

OPIS

Kaj je namen edinstvenega prepleta vaših darov, spretnosti, izkušenj in perspektiv? Pri iskanju odgovorov na ta vprašanja in pri uresničenju svojega poslanstva vam bo v veliko pomoč knjiga Iskanje življenjske vizije, ki je dragocen vodnik za vse, ki želite pospešiti svojo duhovno rast. V knjigi boste spoznali: štiri faze zavesti – zavest žrtve, zavest manifestacije, zavest kanaliziranja in zavest bivanja – njihove značilnosti in nasvete, kako napredujemo skoznje; ples soustvarjanja – kako najdemo ravnotežje med delovanjem in predajo; »temno noč duše« – vodnik za krmarjenje negotovih premikov med fazami zavesti; kako proces iskanja vizije uporabimo na vseh življenjskih področjih, vključno z odnosi, financami, delom in duhovnimi praksami. »Ko svoje misli in dejanja uskladite s svojo dušo,« pojasnjuje Beckwith, »prejmete popolnoma podporo vesolja.« V knjigi z nami deli edinstvene metode za premik skozi vse faze duhovne rasti in uresničenje svojega najvišjega potenciala. »V knjigi Iskanje življenjske vizije Michael Beckwith razkrije skrivnosti naše globoke želje po duhovni rasti, kar nas odpre neskončnim življenjskim priložnostim.«

Če se morda sprašujete, zakaj sem diplomiral kot duhovnik, čeprav nisem načrtoval, da bi imel svojo cerkev, je odgovor precej preprost: uživam, kadar sem v okolju, kjer se učim. In da razjasnim, biti duhovnik obsega več kot zgolj vodenje svoje duhovne skupnosti. Iskanje življenjske vizije Zavest.

Gorazd Podlesnik, 2010, diplomsko delo Opis: Razvoj podjetja mora vedno potekati od ideje k uresničitvi. Z upravljalno-vodstvenega vidika mora potekati razvoj podjetja od vizije k politiki podjetja in nato k strategijam ter k taktičnim in operativnim ukrepom za uresničitev razvojnih nalog. Iskanje po katalogu digitalne knjižnice .

POVEZANE KNJIGE