Hči Španke

Hči Španke - Karina Sainz Borgo | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karina Sainz Borgo
DIMENZIJA
8,33 MB
IME DATOTEKE
Hči Španke.pdf
ISBN
7873140173094

OPIS

Lahko izgubite vse. Lahko začnete znova ... a le kot nekdo drug. Caracaška učiteljica Adelaida Falcon umre po hudi bolezni. Njena 38-letna hčerka Adelaida ostane sama v mestu, prežetem z nasiljem, ki uravna dnevni ritem življenja. Kmalu po pogrebu ugotovi, da je njeno stanovanje prevzela skupina nepoznanih žensk po navodilih Maršalke. Čeprav trka na sosedina vrata, da bi dobila nekaj odgovorov, vrata ostanejo nema ... Hči Španke nas posrka v temačno in nepredvidljivo vzdušje sodobnega Caracasa: je zgodba o žalovanju, osamljenosti in preživetju v mestu, ki se je spremenilo v pekel. Hkrati pa knjiga zaradi svoje izjemne literarne nastrojenosti presega zgolj reportažno opisovanje razmer v sodobni Venezueli. Pravo moč temu romanu daje portret ženske v življenjski stiski. Skozi oči Adelaide doživimo sesutje sveta, kakršen je bil nekoč.

Dodaj v košarico Virus (4. del serije o Tarasu Birsi) 22,90 € Primerjaj Primerjaj.

Ne le zato, ker je Adelaidi umrla… [NAGRADNA IGRA] . Podarjamo družbeni roman Hči Španke, eno od naših jesenskih novosti.

POVEZANE KNJIGE