Gremo mi v tri krasne

Gremo mi v tri krasne - Nataša Konc Lorenzutti | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Konc Lorenzutti
DIMENZIJA
11,83 MB
IME DATOTEKE
Gremo mi v tri krasne.pdf
ISBN
1609193575755

OPIS

Kaj vse se lahko zgodi na poletnem taboru v naravi, kjer se znajde druščina mladostnikov, ki so jih odrezali od sodobne tehnologije? Če upoštevamo, da ima vsak od njih svoje težave, nekateri zelo, drugi manj resne, je odgovor: marsikaj! Panični in agresivni napadi in izpadi, zdravstvene težave, prve simpatije, včasih smešni in kdaj čisto resni komunikacijski zapleti, celo pogrešan oče ... V mladinskem romanu Nataše Konc Lorenzutti sledimo dvema pripovedovalcema, Valentini in Urošu, ki ga poznamo že iz knjige Avtobus ob treh. Vsak po svoje doživljata tabor, predvsem pa nam odstirata svoji zgodbi - Valentino zaznamujejo motnje hranjenja, Uroša pa nezdravo podleganje sodobni tehnologiji.

natis Založništvo in izdelava - Dob : Miš, 2020 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-272-398-9 COBISS.SI-ID - 13142019 ... Gremo mi v tri krasne . 06.

Zadnje iz sekcije "Kako je v Sloveniji, ne morem govoriti, poznam pa balkanski patriarhat" Nobelova nagrada za književnost za Louise Glück pozitivno presenečenje. Znani Slovenci o 2020: Naj gre v tri krasne, vzelo mi je dva prijatelja. Znane Slovenke in Slovenci ob inventuri letošnjega leta razkrivajo, kako napolnjujejo praznike in kako bodo nazdravili letu 2021.

POVEZANE KNJIGE