Čutim, torej sem!

Čutim, torej sem! - Izidor Gašperlin | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Izidor Gašperlin
DIMENZIJA
7,4 MB
IME DATOTEKE
Čutim, torej sem!.pdf
ISBN
7902422235889

OPIS

Nova izdaja uspešnice Čutim, torej sem! je povsem prenovljena: manjši format, kvalitetna integralna vezava, za otip in branje bistveno prijetnejši notranji listi, zato v knjigi ni več fotografij. Oblikovno je poenotena s pravkar izdano knjigo Solo v dvoje in za naslednje leto napovedano Striptiz v dvoje. Trojček knjig za vse, ki si želijo karkoli pomembnega spremeniti v svojih odnosih. »To je zelo poštena knjiga. Ne skriva težav na poti preobrazbe odnosov, a hkrati opogumlja, ponuja odkrito prijateljsko besedo in zanesljivo roko na rami. Napisal jo je moški, ki si upa čutiti in iti v spremembe, ki si upa biti odprt do ženske, do otrok in tudi do neobvladljivega v življenju. Všeč so mi duhovitost, osebni primeri ter ravno pravo razmerje med teorijo in pojasnjevanjem. Zato je knjiga zelo primerna za tiste, ki se želijo odzvati na vabilo k odgovornosti in ki želijo tudi sami kaj narediti, da se v njihovem življenju naseli bližina.« - Alenka Rebula »Knjigo odlikuje izjemna originalnost misli in globok vpogled v obravnavano vsebino, ki kaže na sposobnost avtorjevega kritičnega razmišljanja, zato predstavlja zelo pomemben prispevek k sodobnemu terapevtskemu pristopu.« - dr. Christian Gostečnik Izidor Gašperlin, partnerski in družinski terapevt, je več let svetoval na spletnem portalu Med.Over.Net, zadnja leta pa v časopisu Nedelo. Leta 2016 je izdal uspešnico Čutim, torej sem!. V knjigi Človeška ljubezen, iz leta 2017, je bil eden od dopisovalcev Mance Košir. Letos je izšla njegova knjiga Solo v dvoje, s katero razbija mite o ljubezni in partnerskih odnosih. Za spomlad 2021 pa napoveduje novo knjigo z naslovom Striptiz v dvoje.

slovenskih klavirskih dneh Epta predstavili z izvirnim projektom, v katerem so, ob tehtnem naboru miniatur Frédérica Chopina in Edvarda Griega, domiselno raziskovali pomen giba pri igranju in plesu. Njihovo osrednje vprašanje je bilo, kaj vse občutijo ob poslušanju melodije ter kako to lahko prenesejo v gesto in zvok. Čutim, torej sem.

Ljudje smo emocionalna bitja. Rojeni smo s čustvi in nujno je, da znamo z njimi živeti. Pred kratkim je izšla knjiga svetovalca/terapevta Izidorja Gašperlina "Čutim, torej sem!", ki so jo v medijih, kjer so jo izpostavili, večinoma dobro ocenili in tudi vsebinsko je zvenela dokaj obetavno in zanimivo, pa še v knjižnicah je večinoma non-stop izposojena, da je nanjo treba čakati tudi po več mesecev, tako da sem se naposled še sama malo zagrebla zanjo in jo slednjič ... Pravijo, da sem malo drugačna od njih.

POVEZANE KNJIGE