Črna maska

Črna maska - Dušan Merc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dušan Merc
DIMENZIJA
8,27 MB
IME DATOTEKE
Črna maska.pdf
ISBN
9106518398170

OPIS

Najnovejši roman Dušana Merca je zasnovan na biografskih okruških velikega skladatelja Marija Kogoja. Izhajajoč iz stvarnih in v mnogočem kontroverznih življenjskih okoliščin, pa v središče zanimanja postavlja kompleksno notranje doživljanje avtorja opere Črne maske, ki je zasnovana po istoimenskem besedilu ruskega dramatika Leonida Andrejeva. Dejanska psihična labilnost se prepleta s fiktivnimi vložki tesnobnih razpoloženj. Črna maska je roman o identiteti in bratomoru, o krhkosti notranjega življenja in volji do moči, torej o vseh tistih temeljnih eksistencialnih toposih, ki se posebej živo odpirajo v prelomnih časih.

Recenzija Bukla. Pralna maska za obraz 2-Slojna XL - Črna (20 mask) Dvoslojna bombažna maska za zmanjšanje prenosa respiratornih kapljic. Izdelek splošne rabe.

Pralna zaščitna maska za obraz iz dveh slojev in filtra je trpežna, lahka in ima tridimenzionalno zasnovo. Ta zasnova zagotavlja udobje, in preprečuje občutek utesnjenosti.

POVEZANE KNJIGE