Zdravilna moč regresije

Zdravilna moč regresije - Brian L. Weiss | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brian L. Weiss
DIMENZIJA
12,69 MB
IME DATOTEKE
Zdravilna moč regresije.pdf
ISBN
3989051362152

OPIS

Kultna knjižna uspešnica o resnični zgodbi psihoterapije, ki je spremenila življenje tako priznanega psihiatra kot njegove pacientke. Z več milijoni prodanimi izvodi ta knjiga ostaja eno najbolj prelomnih besedil alternativne psihoterapije in je še danes tako provokativna in brezčasna, kot ko je prvič izšla leta 1988. Kot tradicionalen psihoterapevt je bil dr. Brian Weiss osupel in skeptičen, ko je ena od njegovih pacientk začela doživljati travme iz preteklih življenj, v katerih naj bi se skrival ključ do njenih nočnih mor in paničnih napadov.Toda v času njunih seans je postajal vse manj skeptičen, ko je začela kanalizirati sporočila iz »prostora med življenji«, ki so vsebovala razkritja o njegovi družini in mrtvem sinu. Dr. Weissa je močno pretreslo, kar se je dogajalo na njunih terapevtskih seansah, saj je nasprotovalo njegovemu konvencionalnemu psihiatričnemu mišljenju, ko se je iz oči v oči prvič srečal s konceptom reinkarnacije.Po terapiji s Catherine, ki je pod hipnozo opisovala svoja pretekla življenja in dejstva o njegovi družini, ki jih nikakor ne bi mogla poznati, je postal prepričan, da del človekove osebnosti preživi fizično smrt. S pomočjo terapije o preteklih življenjih mu je uspelo ozdraviti pacientko in začeti novo, bolj osmišljeno fazo svoje kariere.

Kot tradicionalen psihoterapevt je bil dr. Brian Weiss osupel in ... Zdravilna moč regresije : resnična zgodba uglednega psihiatra, njegove mlade pacientke in terapije, ki je spremenila njuni življenji; Many lives, many masters Zdravilna moč regresije Resnična zgodba uglednega psihiatra, njegove mlade pacientke in terapije, ki je spremenila njuni življenji Resnična zgodba uglednega psihiatra, njegove mlade pacientke in terapije, ki je spremenila njuni življenji! Kultna knjižna uspešnica o resnični zgodbi psihoterapije, ki je spremenila življenje tako priznanega psihiatra kot njegove pacientke.

Na populaciji merimo 2 podatka, zanima nas vrsta odvisnosti med slučajnima spremenljivkama. Razsevni grafikoni 1.

POVEZANE KNJIGE