Zala pokvari zabavo

Zala pokvari zabavo - Janja Vidmar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janja Vidmar
DIMENZIJA
5,11 MB
IME DATOTEKE
Zala pokvari zabavo.pdf
ISBN
8332342297881

OPIS

Zala v drugem delu totalno hude zbirke Zala Zgaga poskrbi za nepozabno rojstnodnevno zabavo sošolke Avguštine. Preverite, kdo vse na njej izgubi živce (in še kaj drugega) in kakšno usodo doživi torta! »Zala je prvovrstna zgaga, ki včasih ne premisli najbolje vsega, kar ji pride na misel. Zato je njena najboljša prijateljica Neža poskusni zajček za dobronamerne Zaline teorije, ki naj bi ji pomagale. Naj bi ji. Z orjaškim NAJ BI, saj se običajno sprevržejo v risanki podobno burlesko, ki jo Janja Vidmar slikovito opiše z žmohtnim izrazjem. Falotske ilustracije Mateja de Cecca pa pripomorejo, da ob vsaki novi Nežini buški najprej sočutno zamižimo, potem pa planemo v krohot. Če bo ta knjiga prejela zlato hruško, jo bo Zala zagotovo zalučala Neži v glavo. In nam bo smešno.« Boštjan Gorenc – Pižama

Za avtorje Zaposlitev Pogoji poslovanja in zasebnost Piškotki O nas Bralnice pod slamnikom English. Tvoja prva izbira, ko se potepaš po urbanih ulicah in skritih kotičkih. Preveri prenovljeno podobo naše družine, ki je zdaj vsa Zala. Knjigarna in spletno mesto založbe Zala - zakladnice zgodb.

Zbirka - Zala Zgaga. Pomembno je, kaj beremo.

POVEZANE KNJIGE