Vprašanje za babico

Vprašanje za babico - Nina Mav Hrovat | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Mav Hrovat
DIMENZIJA
10,34 MB
IME DATOTEKE
Vprašanje za babico.pdf
ISBN
5991824421182

OPIS

Vnuček preživlja dan pri babici. Skupaj kuhata, pomivata tla, pleteta, bereta slikanice, se vozita s kolesom. A eno vprašanje vnučku ne da in ne da miru, babico vseskozi sprašuje, kdaj bo umrla. Ko ga babica vzame v naročje in se posveti njegovemu vprašanju, ugotovi, iz kakšne skrbi izvira: še dolgo bi rad počitnice preživljal pri njej. Slikanica tankočutno in hkrati hudomušno odpira vprašanje o minljivosti. Kako otroci razumejo in sprejemajo smrt? Kaj s seboj prinaša vprašanje: "Babica, kdaj boš umrla?" Topla pripoved z živahnimi in igrivimi ilustracijami je zgodba o medgeneracijskem sožitju, o čudovitih trenutkih, ki jih lahko preživljamo skupaj in za katere si želimo, da se nikoli ne bi končali.

Ko želite babicam simbolično pokazati, kako zelo vam je lepo ob njih, jim podarite kakšno majhno darilce iz naše zbirke. Kot bela sveča na svetem kraju, takšna je lepota postaranega obraza.

Junija 2019 - 13:04 Odgovori. Spoštovani, zahvaljujemo se vam za vaše vprašanje.

POVEZANE KNJIGE