Vprašanje za babico

Vprašanje za babico - Nina Mav Hrovat | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Mav Hrovat
DIMENZIJA
6,78 MB
IME DATOTEKE
Vprašanje za babico.pdf
ISBN
2360518589913

OPIS

Vnuček preživlja dan pri babici. Skupaj kuhata, pomivata tla, pleteta, bereta slikanice, se vozita s kolesom. A eno vprašanje vnučku ne da in ne da miru, babico vseskozi sprašuje, kdaj bo umrla. Ko ga babica vzame v naročje in se posveti njegovemu vprašanju, ugotovi, iz kakšne skrbi izvira: še dolgo bi rad počitnice preživljal pri njej. Slikanica tankočutno in hkrati hudomušno odpira vprašanje o minljivosti. Kako otroci razumejo in sprejemajo smrt? Kaj s seboj prinaša vprašanje: "Babica, kdaj boš umrla?" Topla pripoved z živahnimi in igrivimi ilustracijami je zgodba o medgeneracijskem sožitju, o čudovitih trenutkih, ki jih lahko preživljamo skupaj in za katere si želimo, da se nikoli ne bi končali.

del manjše priprave za zapenjanje ali vtikanje: kaveljček in babica pri zaponki, zapencu; dedec in babica pri tečaju. Vprašanje Sprašujem za mojo babico in sicer, stara je 68 let. Kar pa me zanima je naslednje, že približno 2 leti ima bolečine v trebuhu in ni nič boljše. Načrtno bi iskale babico, ki v svoji praksi naredi malo epiziotomij ...

Za ... Neda Ukraden ni običajna babica, te dni pišejo hrvaški mediji, ki so jo označili kar za najbolj seksi babico Balkana, saj na svojem Instagramu redno objavlja fotografije v kopalkah.. Čeprav bo 16.

POVEZANE KNJIGE