Umetnost spanja

Umetnost spanja - Rob Hobson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rob Hobson
DIMENZIJA
10,2 MB
IME DATOTEKE
Umetnost spanja.pdf
ISBN
3468839599472

OPIS

Umetnost spanja povzema zadnje znanstvene raziskave, nasvete strokovnjakov in Robove lastne izkušnje z nespečnostjo in jih strne v praktično in privlačno knjižico. Med raziskovanjem treh ključnih stebrov spanca, ki so obnašanje, okolje in prehrana, bodo bralci opremljeni z znanjem in tehnikami, ki jim bodo pomagale zaspati, se sprostiti in živeti bolj srečno, umirjeno in bolj uspešno življenje. Kajti ko boste enkrat obvladali to umetnost, jo boste lahko opravljali z zaprtimi očmi.

Posnela jih je v gozdu, ki ga Jung pojmuje kot simbol nezavednega. Pod podobo gozda se, tako Andreja Rakovec, materializira avtoričina predstava o območju, kamor prek sanj vstopa nesnovni del človeka, ko se odlepi od telesa. Motnje spanja, pa tudi težave s spanjem (kadar so hude, kar je redko) povzročajo pomanjkanje spanja, ki se lahko odraža na telesu.

Slika Van Gogh Notte Sul Rodano. 128.37 ... Umetnost spanja Skrivnost, kako ponoči bolje spati: za srečnejši, mirnejši in uspešnejši dan Rob Hobson 15,99 € Dodaj v košarico Magični zateg Svet kolesarstva po Carltonu Kirbyju Robbie Broughton, Carlton Kirby 23,90 € Dodaj v košarico Beseda hipnoza izhaja iz grške besede hypnos, ki pomeni spanje, vendar hipnoza ni stanje spanja.

POVEZANE KNJIGE