Tu je moj onkraj

Tu je moj onkraj - Tjaša Koprivec Vuga | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tjaša Koprivec Vuga
DIMENZIJA
7,8 MB
IME DATOTEKE
Tu je moj onkraj.pdf
ISBN
8036638349076

OPIS

Tu je moj onkraj ni le knjiga, pač pa je čutno doživetje. Beseda, pospremljena z zvokom, otipom, vonjem in okusom, ki ga v ustih pusti do vrhunske popolnosti izoblikovana poezija. Tam, kjer besede odpovedo, vstopi čaroben zven avtoričinega glasu, ki ga prav v resnici lahko slišite na priloženem CD-ju. Z glasbo sta njeno branje poezije pospremila glasbena improvizatorja in multiinštrumentalista Ana Kravanja in Samo Kutin. Tam, kjer besede odpovedo, vstopi občuteno oblikovanje mojstrice Barbare Ogrič Markež, ki je zasnovala razkošno podobo knjige s pesemskim prtom in zvočnim CD-jem. Najbolje oblikovana knjiga 2019 - Knjiga kot (zvočni) objekt.

Beseda, pospremljena z zvokom, otipom, vonjem in okusom, ki ga v ustih pusti do vrhunske popolnosti izoblikovana poezija. Tam, kjer besede odpovedo, vstopi čaroben zven avtoričinega glasu, ki ga prav v resnici lahko slišite na priloženem CD-ju.

Tam, kjer besede odpovedo, vstopi čaroben zven avtoričinega glasu, ki ga prav v resnici lahko slišite na priloženem CD-ju. V pesemsko telo Tu je moj onkraj vstopa tihota. Od pretresenosti.

POVEZANE KNJIGE