Serijski morilec

Serijski morilec - Samanta Hadžič Žavski | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samanta Hadžič Žavski
DIMENZIJA
10,55 MB
IME DATOTEKE
Serijski morilec.pdf
ISBN
5175458178497

OPIS

V zbirki kratkih zgodb Serijski morilec, Samanta Hadžič Žavski spretno združuje srhljivost in družinsko travmatiko, pravzaprav kulturno nelagodje nastopi povsod, kjer bi po naših naučenih vzorcih in predvidevanjih moralo pokati od ljubezni, požrtvovalnosti in naravne medsebojne privrženosti. V zgodbah so glavni liki največkrat ženski, avtorica obravnava položaj ženske v družinski, materinski in družbeni vlogi, pri čemer prevprašuje te in še katere vloge, ki naj bi bile ženskam pisane na kožo.

Ted Bundy, ameriški serijski morilec, ugrabitelj, posiljevalec, vlomilec in nekrofil, je v 70. letih prejšnjega stoletja priznal umor 30 žensk.

Zora Štok. 16.06.2019, 06.25 "Včasih niti najtemačnejše misli niso dovolj, da bi se opisala resnica," je v obrazložitvi sodbe Nielsu Hoeglu med drugim dejal sodnik in ga obsodil na dosmrtni zapor brez možnosti pomilostitve. Serijski morilec je bil aretiran 22.

POVEZANE KNJIGE