Serijski morilec

Serijski morilec - Samanta Hadžič Žavski | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samanta Hadžič Žavski
DIMENZIJA
6,51 MB
IME DATOTEKE
Serijski morilec.pdf
ISBN
5584843504760

OPIS

V zbirki kratkih zgodb Serijski morilec, Samanta Hadžič Žavski spretno združuje srhljivost in družinsko travmatiko, pravzaprav kulturno nelagodje nastopi povsod, kjer bi po naših naučenih vzorcih in predvidevanjih moralo pokati od ljubezni, požrtvovalnosti in naravne medsebojne privrženosti. V zgodbah so glavni liki največkrat ženski, avtorica obravnava položaj ženske v družinski, materinski in družbeni vlogi, pri čemer prevprašuje te in še katere vloge, ki naj bi bile ženskam pisane na kožo.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* V teku je preiskava, ki jo vodi mladi inšpektor, ki postane hitro obseden z željo, da bi ustavil morilsko pošast. Serijski morilci. Liki, kot sta Hannibal Lecter in Michael Myers, so vsekakor zastrašujoči.

Avtorica iz zgodbe v zgodbo odpira vrata v notranjost domov in odnosov ter ruši zidove, za katerimi namesto ljubezni najdemo družinske travme. Metod Trobec, slovenski prevarant, tat, ropar in serijski morilec, * 6. junij 1948, Planina nad Horjulom, † 30.

POVEZANE KNJIGE