Sedež duše

Sedež duše - Gary Zukav | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gary Zukav
DIMENZIJA
5,40 MB
IME DATOTEKE
Sedež duše.pdf
ISBN
1799594046627

OPIS

Gary Zukav nas v Sedežu duše vodi v resničnost onkraj petih čutov in globoko v sfere duše. Z briljantnim opisom kompleksnosti človeške izkušnje nam v knjigi ponudi edinstveno priložnost, da poglobimo razumevanje sebe. Vsako poglavje knjige nam odpira nov pogled v pomembne duhovne teme, kot so evolucija, karma, intuicija, svetloba, namera, izbira, zasvojenosti, odnosi, duša, psihologija, iluzija, moč in zaupanje. Izdaja ob petindvajsetletnici te priljubljene knjižne uspešnice je proslavljena s spremnima besedama, ki sta ju napisali Oprah Winfrey in Maya Angelou. Ta dopolnjena izdaja vsebuje tudi nov predgovor avtorja in študijski vodnik, ki vam bo pomagal najti globlji pomen in izpolnitev. O AVTORJU GARY ZUKAV je s svojo nežno prisotnostjo, humorjem in modrostjo več milijonov ljudi navdihnil, da so spoznali najvišji potencial svoje duše. Izjemen učitelj in avtor štirih zaporednih uspešnic na lestvici New York Timesa je predan izjemni transformaciji človeške zavesti, ki se odvija v današnjem času – edinstvenemu preobratu v človeški izkušnji. Ta preobrazba ni nič manj kot revolucija duše, ki se dotika vseh človeških src in temelji na duhovni rasti, zavestni odločitvi in čaščenju Življenja.

Kundalini je po jogijskem izročilu nezavedna, instinktivna ali libidalna sila, ki v upodobitvi zvite in speče kače počiva na dnu hrbtenice. Sedež duše lahko začutimo kot toplo, mehko, umirjeno, svetlo mesto in on nje je odvisno kako in kdaj bomo mi spoznali sebe, smisel življenja in ga udejaniti. Kadar je linija hare poravnana in zdrava je človek v harmoniji s celoto in občuti osebno moč, ter se zaveda svojega namena, ki je v skladu z namenom vesolja.« Zgodnji filozofi se niso mogli zediniti, ali je sedež duše v možganih ali v srcu.

Zateglost in šibkost teh mišic lahko prav tako povzročata nepravilno anatomsko lego ... Češeriko Descartes imenuje »sedež duše«. Pripisuje ji tudi vlogo živčevja, ki preko impulzov iz čutil nadzira telo.

POVEZANE KNJIGE