Še več nočnih lučk

Še več nočnih lučk - Anne Civardi, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anne Civardi, ... [et al.]
DIMENZIJA
9,17 MB
IME DATOTEKE
Še več nočnih lučk.pdf
ISBN
7199280126821

OPIS

Pred vami je nadaljevanje nadvse toplo sprejete knjige Nočne lučke. V njem je zbranih dvajset interaktivnih meditativnih pravljic, napisanih z namenom, da umirijo in sprostijo otroka pred spanjem, obenem pa podžgejo ter spodbudijo njegovo domišljijo. Z glasnim prebiranjem pravljic otroke privabimo v čudovite pustolovščine, kjer srečujejo najrazličnejše navdihujoče in očarljive like, in povedemo v čarobne nove svetove. Pomagamo jim vzpostaviti stik z njihovo lastno brezmejno ustvarjalnostjo. Knjiga vsebuje navodila za prebiranje zgodbic, vaje za sproščanje, vizualizacijo in praktične nasvete, kako se pripraviti na branje in kako se pogovoriti z otrokom o prebrani zgodbi. Na koncu vsake zgodbice je seznam afirmacij, ki pomaga tako staršem kot otrokom zapomniti si bistveno sporočilo zgodbe.

22,00 € Primerjaj Primerjaj. Dodaj v košarico Še več nočnih lučk.

Zgodbe, ki jih prebirate otroku kot spodbudo, da razvije umirjenost, samozavest in ustvarjalnost. Pred vami je nadaljevanje nadvse toplo sprejete knjige Nočne lučke.

POVEZANE KNJIGE