Pot odličnega moškega

Pot odličnega moškega - David Deida | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Deida
DIMENZIJA
11,37 MB
IME DATOTEKE
Pot odličnega moškega.pdf
ISBN
8186110093717

OPIS

Osnovni vodič za moške (in dobrodošlo branje za ženske) o tem, kako lahko moški ponudi svoje avtentične sposobnosti in darove, ostane v predani ljubezni svoboden in neovirano živi iz svoje najgloblje resnice. Pričujoča knjiga je vodič za tako imenovanega novega moškega. Gre za moškega, ki se ne sramuje svoje moškosti, ki je samozavesten, pozna svoj namen in smer ter skladno in s humorjem živi svoje življenje, kakršno si je izbral, in je hkrati občutljiv, spontan, duhovno živ ter srčno predan odkrivanju svoje najgloblje resnice, ki jo potem tudi udejanja. To je moški, ki ga ženskost popolnoma prevzame. To je moški, ki si žensko rad vzame z velikim zanosom in ljubeznijo (ne v starem, okorelem mačo slogu), da se oba razblinita v popolnosti ljubezni same. V svetu skozi delo in spolnost predano uteleša ljubezen, kar počne kot svoboden moški, ki ga ne omejujejo ne družbeni dogovori ne lastni strahovi. Novi moški ni dežurni postavljač ali nasilnež, ki iz svojega strahu ustrahuje druge ljudi. Prav tako ni zasanjan, plehek in omahljiv »new age moški« brez hrbtenice, ki se samo prijazno nasmiha. To je moški, ki je sprejel obe svoji notranji plati, moško in žensko, a se nobene posebej ne oprijema. Nobene potrebe nima, da bi imel vedno prav in nima potrebe po nenehni varnosti, sodelovanju in izmenjevanju kot androgeni Mr. Nice Guy (Prijazni fant). To je moški, ki preprosto živi iz svojega najglobljega bistva, brez strahu uporablja svoje sposobnosti in deli darove ter skozi minljivi trenutek čuti večnost življenja in je popolnoma predan širjenju ljubezni.

Osnovni vodič za moške (in dobrodošlo branje za ženske) o tem, kako lahko moški ponudi svoje avtentične sposobnosti in darove, ostane v predani ljubezni svoboden in neovirano živi iz svoje najgloblje resnice. Knjiga Pot odličnega moškega (v originalu The Way of Superior Man) od Davida Deide mi je pod roke prišla že pred leti, a šele slovenski prevod, ki je izšel prejšnji teden, je nekaj »premaknil« v meni, kar se tiče razumevanja energij, odnosov, spolnosti in polarnosti med moškim in žensko. Odnos moškega z moškim za sodobnega moškega je prav tako, če ne še bolj pomemben, kot odnos z žensko. Skozi moške skupine pa je to enostavno.

2020, ob 17. uri vabi na parklet (parkirišče za knjižnico, nasproti srednje šole) na predstavitev knjige POT ODLIČNEGA MOŠKEGA uveljavljenega ameriškega učitelja s področij osebne rasti in intimnih odnosov, Davida Deide. [NOVO] Pot odličnega moškega »Vse do nedavna sta bili vlogi moškega in ženske jasno ločeni in trdno določeni.

POVEZANE KNJIGE