Pot odličnega moškega

Pot odličnega moškega - David Deida | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Deida
DIMENZIJA
9,59 MB
IME DATOTEKE
Pot odličnega moškega.pdf
ISBN
3782241411026

OPIS

Osnovni vodič za moške (in dobrodošlo branje za ženske) o tem, kako lahko moški ponudi svoje avtentične sposobnosti in darove, ostane v predani ljubezni svoboden in neovirano živi iz svoje najgloblje resnice. Pričujoča knjiga je vodič za tako imenovanega novega moškega. Gre za moškega, ki se ne sramuje svoje moškosti, ki je samozavesten, pozna svoj namen in smer ter skladno in s humorjem živi svoje življenje, kakršno si je izbral, in je hkrati občutljiv, spontan, duhovno živ ter srčno predan odkrivanju svoje najgloblje resnice, ki jo potem tudi udejanja. To je moški, ki ga ženskost popolnoma prevzame. To je moški, ki si žensko rad vzame z velikim zanosom in ljubeznijo (ne v starem, okorelem mačo slogu), da se oba razblinita v popolnosti ljubezni same. V svetu skozi delo in spolnost predano uteleša ljubezen, kar počne kot svoboden moški, ki ga ne omejujejo ne družbeni dogovori ne lastni strahovi. Novi moški ni dežurni postavljač ali nasilnež, ki iz svojega strahu ustrahuje druge ljudi. Prav tako ni zasanjan, plehek in omahljiv »new age moški« brez hrbtenice, ki se samo prijazno nasmiha. To je moški, ki je sprejel obe svoji notranji plati, moško in žensko, a se nobene posebej ne oprijema. Nobene potrebe nima, da bi imel vedno prav in nima potrebe po nenehni varnosti, sodelovanju in izmenjevanju kot androgeni Mr. Nice Guy (Prijazni fant). To je moški, ki preprosto živi iz svojega najglobljega bistva, brez strahu uporablja svoje sposobnosti in deli darove ter skozi minljivi trenutek čuti večnost življenja in je popolnoma predan širjenju ljubezni.

Moški naj bi šli od doma in služili denar, ženske pa ostajale doma in skrbele za... Za vse informacije nas lahko pokličete na 01 893 13 20. Domov; O knjižnici.

uri vabi na parklet (parkirišče za knjižnico, nasproti srednje šole) na predstavitev knjige POT ODLIČNEGA MOŠKEGA uveljavljenega ameriškega učitelja s področij osebne rasti in intimnih odnosov, Davida Deide. [NOVO] Pot odličnega moškega »Vse do nedavna sta bili vlogi moškega in ženske jasno ločeni in trdno določeni. Moški naj bi šli od doma in služili denar, ženske pa ostajale doma in skrbele za... Za vse informacije nas lahko pokličete na 01 893 13 20.

POVEZANE KNJIGE