Pogumna srca

Pogumna srca - Damjana Bakarič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damjana Bakarič
DIMENZIJA
9,4 MB
IME DATOTEKE
Pogumna srca.pdf
ISBN
8292325074136

OPIS

Zmagovalci so bojevniki, ki se po padcu vedno dvignejo. Drugih zmagovalcev ni. Knjiga z navdihujočimi mislimi, ki jih avtorica deli s svojimi bralci. Misli so plod avtoričinega učenjana poti spoznavanja sebe, spoznavanja drugih in tudi poskusov, kako čim bolj preživeti. Najdi smisel v življenju. Soočaj se s težavami, ne beži od njih. Cilje spremeni v aktivnost. Tako bošimel doživetja in izkušnje. Kdor se izogiba težavam, ne raste. Ne zmore okusiti zadovoljstva insreče. o Avtorici Damjana Bakarič je komunikologinja, pisateljica, publicistka, predavateljica ter motivatorka za boljše življenje. Napisala je tri knjige, uspešnico Na tesnobi, Na boljše in Razmerja. Je raziskovalka človekove psihologije, njegove umeščenosti v svet. Lahko jo spremljate na njenem youtube kanalu: www.youtube.com/user/MsDamjana, kjer boste našli vsebine za popolno mentalno, čustveno, duhovno in fizično prenovo. Kdor ne prenese odkritosti, naj raje ne gleda videov. Njen blog www.berem.si je servis za odlično mentalno, čustveno in duhovno in fizično počutje.

Ničesar ni, česar ne bi smel ljubiti. Največ trpljenja izhaja iz občutja, da si "manj kot". Pogumna srca: Rocco Reed & Faye Reagan - Dusk TV Izberi program 24Kitchen 3sat AMC ARD ATM TV Kranjska Gora AXN AXN Spin Al Jazeera Balkans Alsat Macedonia Animal Planet Arena Sport 1 Arena Sport 2 Arena TV Arena eSport A veš un model, k je enkrat pofuru uno sceno, pa je bil folk tko ''Woo, ta model'' „Da si zelo srčna - to pa vem zato, ker se iz vsega srca zasmejiš." „Pogumna - zato, ker si upaš stopati v neznano." „Vztrajna - grizeš, dokler ne rata." „Rada se smeješ, še posebej na glas." „Razmišljaš s svojo glavo." „Si pomagljiva." Pogumna srca: Steve Q & Kate - Dusk TV Izberi program 24Kitchen 3sat AMC ARD ATM TV Kranjska Gora AXN AXN Spin Al Jazeera Balkans Alsat Macedonia Animal Planet Arena Sport 1 Arena Sport 2 Arena TV Arena eSport Arte B92 BBC Earth BBC World Damjana Bakarič.

Soočaj se s težavami, ne Prijava na e-novice. Vaš elektronski naslov bomo uporabljali samo za pošiljanje novičk, največ 2x mesečno.

POVEZANE KNJIGE