Najboljše za vse

Najboljše za vse - Petra Soukupová | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Soukupová
DIMENZIJA
11,20 MB
IME DATOTEKE
Najboljše za vse.pdf
ISBN
5228025954922

OPIS

Kako lahko vemo, kaj je najboljše za druge, če sami ne znamo biti srečni? Desetletni Viktor, ki rad kaj ušpiči, živi v Pragi z materjo Hano, gledališko igralko. Ta pa se ne znajde najbolje ne pri njegovi vzgoji ne v lastnem življenju. Ko Hana dobi ponudbo za snemanje nadaljevanke, vidi to kot priložnost, kako rešiti svoje težave. Viktorja preseli k babici na deželo in se slepi, da bo zanj najboljše, če bo za­menjal okolje, za njeno mater pa bo odlično, da po moževi smrti ne bo sama. Viktor se počuti izdan in je toliko bolj obupan, ker ima odločna babica zelo jasne predstave o tem, kakšno naj bi bilo življenje vseh okrog nje. Roman prikazuje Viktorjevo dramatično privajanje na podeželsko življenje in usodo babice, ki se ob njem začne zavedati neizbežnosti bližajoče se starosti. Petra Soukupová v svoji vrhunski formi ponovno izpričuje, kako spretno se zna poglobiti v zaostrene družinske odnose: v doživljanje otroškega junaka v trenutku, ko ta začuti svojo nemoč v svetu odraslih, in tudi v nemoč odraslih glede njihovih lastnih predstav o sreči.

A skrivaj pripravljata tudi presenečenje za mamico. Vse najboljše za te ===== Transkripcijo izdelal ..... NoMAD & stefanguitar Domača stran transkripcije .....

A povem ti še to, da odkar te poznam te res za najboljšega prijatelja imam. Zato brž na zabavo, da naredimo še kakšno predstavo! Vse najboljše! Vse najboljše za rojstni dan, da bi ti bil lep ves jutrišnji dan, pa še vse naslednje dni naj se ti samo lepo godi! Vse najboljše za tvoj rojstni dan, bodi z ljubeznijo obdan, mnogo sreče zdravja ti, še na mnogo, mnogo lepih dni.

POVEZANE KNJIGE