Minimalizem

Minimalizem - Erica Layne | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erica Layne
DIMENZIJA
7,77 MB
IME DATOTEKE
Minimalizem.pdf
ISBN
6575858903446

OPIS

Če želimo zaživeti, kot si želimo, potem ni dovolj, da iz svoje garderobne omare odstranimo oblačila, ki nam ne služijo več, in iz kuhinje odstranimo ves pribor in posodo, ki jih uporabljamo samo dvakrat na leto, ko pridejo k nam obiski, sicer pa se na njih nabira prah, ampak je pomembno tudi, s kom in kako se družimo, kako si znamo razdeliti gospodinjska opravila v družini in si znati najti čas tako zase kot za svoje najbližje, da si poiščemo delo, ki je v skladu z našim življenjskim nazorom, in da nenazadnje tudi ravnamo kot odgovorni potrošniki, ki ne trošijo denarja vsakič, ko bi se morali v resnici soočiti s svojimi čustvi, a je dopamin, ki ga sproži nakupovanje, v tistem trenutku videti bolj mamljiva kratkoročna rešitev, zaradi katere pa trpijo naše finance. Knjiga Minimalizem avtorice Erice Layne vam bo pomagala odkriti, kako vtkati minimalistično mentaliteto kot rdečo nit v vse vidike svojega življenja ter svoj dom, poklic, odnose, družino in denar odslej motriti z drugačnimi očmi. Naj se vam vrata doma, pisarne in odnosov na stežaj odprejo minimalizmu. Avtorica vas bo s preprostimi vajami korak za korakom vodila po poti, ki vodi do cilja: minimalizma, in vas naučila, kako se prenehati oklepati tako ljudi kot predmetov. Knjiga vsebuje številne preproste strategije in praktična filozofska premišljevanja, ki vam bodo pomagala odstraniti nepotrebne motilce in stres iz svojega življenja. Minimalizem je prepotreben vodnik za vse, ki se želite svojo fizično, mentalno in čustveno navlako enkrat za vselej vreči na smetišče svoje zgodovine.

In the end, minimalism is less about owning fewer items and more about actively making choices on what kind of things truly matter to you. We exist in a society that creates false value on owning more stuff and having no time to use them much. Form, Focus & Functionality "Minimalism allows something other than the space to be the focus.For example, the people in the space or the view from the window might be more important than the room's decoration," says Robert Brown of Robert Brown Interior Design."[Everything] should be functional and add value to the space.You still need all of the items in a space for it to function, but in ... My minimalism sparks my creative side and then refocuses me after a project is complete.

Omar imamo malo, pa še te niso ... Industrijski minimalizem mömax - In takoj je videti bolje ... mömax Arhitektura; Stanovanja; Maksimalni minimalizem "Dialog med starim in novim predstavlja poseben ustvarjalni izziv, kjer se arhitekt z dobro mero znanja in senzibilnosti na osnovi natančnega branja obstoječega stanja odloči, kaj je potrebno zaščititi in kaj nadgraditi," začneta z razlago projekta arhitekta Nataša Pavlin in Aleksander S.

POVEZANE KNJIGE