Kar se začne z nasmehom

Kar se začne z nasmehom - Tomo Podstenšek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomo Podstenšek
DIMENZIJA
3,2 MB
IME DATOTEKE
Kar se začne z nasmehom.pdf
ISBN
9799170223235

OPIS

O glavnem junaku se razširijo lažne govorice, da je zadel na loteriji. Sicer poskuša ljudem pojasniti, da gre za pomoto, a mu skoraj nihče ne verjame. Zaplete se v niz situacij, ki postajajo vse bolj absurdne in tudi nevarne, zato se odloči za tvegano potezo, ki mu bo spremenila življenje. Se mu bo uspelo izvleči iz težav ali pa bo svoj položaj samo še poslabšal? Roman Kar se začne z nasmehom obravnava tematiko širjenja govoric v sodobni informacijski družbi ter se s pomočjo različnih literarnih postopkov na več nivojih poigrava z zabrisano in vse težje določljivo mejo med resnico in lažjo, fikcijo in realnostjo.

1 Tomo Podstenšek: Kar se začne z nasmehom Litera (zbirka Piramida), Maribor 2020, 272 str. ISBN - 978-961-7056-47-1 Kje si lahko knjigo izposodim? Kje lahko knjigo kupim? O glavnem junaku romana se razširijo lažne govorice, da je zadel na loteriji.

Sicer poskuša lj... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* In ravno to se zgodi Feliksu Golobu in v knjigi Toma Podstenška Kar se začne z nasmehom spremljamo njegovo življenje od te lažne novice dalje.

POVEZANE KNJIGE