Hvalnica hoji

Hvalnica hoji - Shane  O’Mara | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shane O’Mara
DIMENZIJA
3,17 MB
IME DATOTEKE
Hvalnica hoji.pdf
ISBN
1034974400387

OPIS

Pokončna hoja po dveh nogah je spretnost, ki je edinstvena za našo vrsto. Omogočila nam je, da smo se iz Afrike sprehodili vse do Aljaske in Avstralije. Sprostila je naše roke in osvobodila naš um. Ko polagamo stopalo pred stopalo, to le redko počnemo zavedno, še manj pa se zavedamo, kako koristno in blagodejno je to početje za telo in dušo. Irski nevroznanstvenik dr. Shane O’Mara nas vabi, da se skupaj čudimo tej naši izjemni sposobnosti. Pojasnil nam bo mehaniko hoje, opisal, kako se postavimo na noge, kako se med hojo orientiramo in kako sprostimo dušo, da zleti v višave, ko nas noge nosijo po mestnih ulicah ali gozdnih poteh. Hoja je dobra za naše mišice, kosti in držo. Obnavlja organe in upočasnjuje staranje. Zaradi hoje smo ustvarjalnejši in naše razpoloženje se izboljša. S hojo v skupini, tudi protestno, pa se povezujemo in spreminjamo svet na bolje. »Hvalnica hojije dovolj informativna in prepričljiva, da spravi na noge še največjega zapečkarja.« - The New Scientist »S hojo smo bolj zdravi, srečni in pametni. O’Mara nas o tem ne prepriča le z osebnimi izkušnjami, ampak z znanstvenimi, nepristranskimi dejstvi.« - The Observer

Da bi šli hitreje? Če želite iti hitreje, nikar ne hodite, temveč raje počnite kaj drugega. Pojdite z avtomobilom, ladjo, letalom.

Hvalnica hoji, nešportnemu gibanju! Samo Rugelj, Bukla 132-133 -10% Triglavske poti Hvalnica hoji in potepanja na vrh Slovenije Samo Rugelj 17,91 € 19,90 € Prihrani 1,99 € Dodaj v košarico -10% Iznajdba narave Pustolovščine Alexandra von Humboldta, izgubljenega junaka znanosti Andrea Wulf 26,01 € 28,90 € Prihrani 2,89 € Dodaj v košarico Domov > Trgovina > Knjige > TRIGLAVSKE POTI Hvalnica hoji in potepanja na vrh Slovenije Knjiga izhaja ob 240-letnici prvega vzpona na Triglav. Samo Rugelj, urednik, založnik in publicist, (so) avtor mnogih knjig, med drugim tudi Delaj, teci, živi in Ultrablues, se v svoji novi knjigi Triglavske poti odpravi na dolgo časa odlagano pustolovščino: s prijateljico iz mladosti se namenita v sproščenem, zložnem in vztrajnem pohodnem tempu v dobrem dnevu priti iz Ljubljane na vrh ... Hvalnica hoji in potepanja na vrh Slovenije Knjiga Triglavske poti izhaja ob 240-letnici prvega vzpona na Triglav .

POVEZANE KNJIGE