Divjad

Divjad - Kristina Kočan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristina Kočan
DIMENZIJA
9,62 MB
IME DATOTEKE
Divjad.pdf
ISBN
4297846492939

OPIS

Kot je moč zaslediti že v njeni poeziji, se tudi v kratki zgodbi Kočanova pogosto loteva tem, kot so medosebni odnosi, v katerih zajame različne starosti, družbena ozadja in psihološke profile protagonistov, ki se razlikujejo pred bralci v vsej svoji intimi. Liki v njenih zgodbah so izdelani, izražajo se v različnih registrih in so iskreno upodobljeni. Mnogi izmed njih se izkažejo za popolnoma nesvobodne v svojih življenjih ter si na tak ali drugačen način prizadevajo za osvoboditev.Več o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

uporablja, tako da lahko: (i) prejme vaš zahtevek, (ii) odgovori in če je potrebno, (iii) upravlja pogodbeno razmerje, če to kot rezultat nastane. Srne, jeleni, jazbeci in ostala divjad povzročajo veliko škode v zelenjavnem in sadnem vrtu. Zelo rade obiščejo tudi okrasni vrt.

Po trčenju je ... Uredba o določitvi divjadi in lovnih dob. SOP 2004-01-4348.

POVEZANE KNJIGE