Vrtnar Florjan

Vrtnar Florjan - Kęstutis Kasparavičius | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kęstutis Kasparavičius
DIMENZIJA
10,10 MB
IME DATOTEKE
Vrtnar Florjan.pdf
ISBN
1186545965663

OPIS

Florjan je bil najboljši in najprijaznejši vrtnar v vsem Medvedjem kraljestvu. Nekega dne si je začel beliti glavo s tem, kako naj medvedji Kraljici izpolni posebno željo in ji prinese črno vrtnico. Kmalu se je izkazalo, da je njihovo gojenje povezano z obilico nenavadnih, srhljivih reči in skrivnosti, ki bi lahko za vekomaj spremenile mirno življenje v kraljestvu. To je zgodba, ki mlade bralce spodbudi, da se predajo skrivnostnim zapletom v knjigi in skupaj z njenimi junaki premišljujejo o poštenosti, prijateljstvu in o posameznikovi odgovornosti za svoja ravnanja. Knjiga Vrtnar Florjan je bila leta 2008 v Litvi izbrana za najboljšo otroško knjigo.

Medved Florjan je najboljši vrtnar v Medvedjem kraljestvu, najraje pa ima vrtnice. Izjemno ponosen je na svoje odlično poznavanje le-teh in na številne vrste, ki jih je sam vzgojil.

januarja lahko svoj rokokovnik z najljubšim motivom naročite z 10-odstotnim popustom. Ob nakupu uporabite kodo POLNAJADRA. Med drugim so pri založbi Sodobnost International izšla tako dela, namenjena najmlajšim, na primer Trapaste zgodbe, Dežela lenuhov, Vrtnar Florjan, Zeleni popotnik, kot tudi obsežen roman Gospodična Nihče, namenjen mladim odraslim in odraslim, pa roman Dihanje v marmor in antologija kratkih zgodb Zgodbe iz Litve. Njihove platnice in notranjost krasijo ilustracije iz knjig Groznovilca in Vrtnar Florjan ter motivi iz suhega cvetja.

POVEZANE KNJIGE