Ta domače testenine

Ta domače testenine - Saša Drobnič Škrjanec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Saša Drobnič Škrjanec
DIMENZIJA
4,79 MB
IME DATOTEKE
Ta domače testenine.pdf
ISBN
5837763711694

OPIS

Razlogov za to, da zavihamo rokave in se lotimo domačih testenin, je več. Največja prednost je, da sami izberemo kakovostno moko in druge sestavine. Testenine obarvamo z naravnimi barvili, uporabimo svežo špinačo, rdečo peso, bučo,... Lahko jih tudi rahlo aromatiziramo s svežimi zelišči, kot so bazilika, origano, majaron. Včasih jih še olepotičimo s cvetjem in zelenimi lističi zelišč, kot so peteršilj, žajbelj, drobnjak. Čar domačih testenin je tudi v tem, da lahko naredimo iz ene vrste testa različne oblike: metuljčke, svedrce, ušesca, mošnjičke, raviole, torteline, špecle, fuže … Postopke oblikovanja spoznamo v knjigi. Domače testenine porabimo sveže, lahko jih tudi posušimo ali preprosto zamrznemo in porabimo pozneje. Avtorica je v knjigi predstavila pripravo trinajst različnih vrst testa (z različnimi žiti, ajdo, žafraniko, zelišči, špinačo, peso, makom, bučo, sipo in kakavom) in več kot 50 receptov za okusne jedi v katerih uporabimo domače testenine. 

V knjigi predstavljamo pripravo trinajst različnih vrst testa (z različnimi žiti, ajdo, žafraniko, zelišči, špinačo, peso, makom, bučo, sipo in kakavom), postopke izdelave 14 vrst in oblik testenin in več kot 50 receptov za okusne ... Domače testenine porabimo sveže, lahko jih tudi posušimo ali preprosto zamrznemo in porabimo pozneje. Avtorica je v knjigi predstavila pripravo trinajst različnih vrst testa (z različnimi žiti, ajdo, žafraniko, zelišči, špinačo, peso, makom, bučo, sipo in kakavom) in več kot 50 receptov za okusne jedi v katerih uporabimo domače ... Pašta - domače testenine.

Odpri galerijo ... Darilni bon za eno osebo za 4 urno kulinarično doživetje TA DOMAČE TESTENINE v našem studiu. Zakaj bi se sami lotili izdelave testenin, ko pa je na trgovinskih policah metre dolga ponudba? Največja prednost in vrednost doma narejenih testenin je, da sami izberemo kakovostno moko,testo umešamo z domačimi jajčki. domače testenine.

POVEZANE KNJIGE