Svetloba angelov

Svetloba angelov - Diana Cooper | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Diana Cooper
DIMENZIJA
5,22 MB
IME DATOTEKE
Svetloba angelov.pdf
ISBN
9850536092617

OPIS

V knjigi Svetloba angelov nam avtorica približa svetlobna bitja, ki nas nenehno obkrožajo, so v stalni pripravljenosti in se takoj odzovejo na naš klic, če jih le želimo spustiti v svoje življenje. V knjigi spoznamo različne vrste angelov in njihovo vlogo. Ko se nas dotaknejo s svojo neizmerno energijo, so ta občutja izjemna in težko opisljiva. In takrat začutiš neskončno željo, da bi vso to ljubezen in veselje delil z vsemi. Vsebina knjige je obogatena še s številnimi doživetji posameznikov, ki so želeli svoja hvaležna pričevanja deliti z vami.

Ko se nas dotaknejo s svojo neizmerno energijo, so ta občutja izjemna in težko opisljiva. Svetloba angelov. S temi besedami, prejetimi od svojega duhovnega vodnika, je Diana Cooper pričela svojo bogato duhovno in terapevtsko pot.

Hkrati pa se bomo dotaknili tudi „zemeljskih" tem, saj se bomo poglobili tudi v […] Pri mojem osebnem iskanju sem sledila svojemu srcu, kjer sem našla strast za delo z mogočno energijo angelov. To energijo imenujem "Angelska svetloba".

POVEZANE KNJIGE