Svet vrtnih živali

Svet vrtnih živali - Ivan Esenko | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko
DIMENZIJA
6,87 MB
IME DATOTEKE
Svet vrtnih živali.pdf
ISBN
1657076799207

OPIS

Vrt niso samo urejene gredice, na katerih uspevajo solata, korenje in okrasne nasaditve, temveč je tudi življenjski prostor množici živalim, ki sodelujejo pri vrtnarjenju in jih zato prištevamo med pomočnike. Nekatere pa nam lahko tudi krepko kvarijo vrtnarsko veselje.Večina ugotovitev, ki so zbrane v tej knjigi, izvira iz avtorjevega vrta, ki je zaradi bližine gozda in samega načina vrtnarjenja deležen številnih obiskovalcev iz živalskega sveta. V knjigi je opisanih okoli 200 vrtnih obiskovalcev, tako velikih kot majhnih, kajti velikost živih bitij pri vzpostavljanju ravnovesja v okolju ni pomembna.

Tisto, kar je pri tem nam najbolj veličastno so živali v svojem naravnem okolju, proste in svobodne. Artikel Prisluhnite pticam pevkam Kartonka z 12 zvočnimi gumbiKosovi žvižgi so prepoznavni pa veste kako se oglašajo lišček plavček ali zelenec S tem zanimivim priročnikom boste lahko vizualno podobo ptice povezali tudi zvočnim zapisom njenega oglašanja saj je na zvočnih tipkah naslikana njena ilustracija V kartonki katero bo za-bavala vsa družina sliko besedo in zvokom ... Če ste ljubitelji vrtnih skulptur vas bodo zagotovo navdušila dela Primoža Šinkovca iz Vnanjih Goric. Občudujete lahko železne ribe, kroge, male živali in ostale umetelne kreacije.

Večina ugotovitev, ki so zbrane v tej knjigi, izvira iz avtorjevega vrta, ki je zaradi bližine gozda in samega načina vrtnarjenja deležen številnih obiskovalcev iz živalskega sveta. Svet vrtnih živali Ivan Esenko. ...

POVEZANE KNJIGE