Spremembe vredna

Spremembe vredna - Tanja Skaza, Petra Škarja | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanja Skaza, Petra Škarja
DIMENZIJA
12,3 MB
IME DATOTEKE
Spremembe vredna.pdf
ISBN
6938937682658

OPIS

Knjiga 'Spremembe vredna' nas popelje skozi življenjsko pot Tanje Skaza, čez največje osebne in poslovne preizkušnje, preko katerih nas inspirira, motivira in uči brezpogojno ljubiti sebe in druge. Je čuten, vendar iskriv, zelo oseben in iskren zapis izkušenj, znanj in napotkov, ki jih je Tanja Skaza pridobila skozi svojo več kot dvajset let dolgo managersko pot. Knjiga nas povabi v svet osebne rasti, odkrivanja in zavedanja svojih potencialov. Prek najbolj osebnih in iskrenih zgodb nas avtotrica spodbuja, da vzamemo življenje v svoje roke. Da energijo usmerimo v iskanje dobrega in drug drugemu pomagamo, da vsaka postane najboljša različica sebe. Knjiga nam odpre oči in srce, da je bogastvo življenja v nas. Da je vse mogoče. Kot bi rekla Tanja Skaza: »Vse se da!« Izdaja je namenjena dekletom, ženam, damam, ki iščejo moč in pomoč za korak k osebnim spremembam in uresničevanju lastnih želja ter potencialov.Namenjena je vsem vodjem in kadrovskim strokovnjakom pri ozaveščanju pomena poznavanja in spoznavanja svojih sodelavcev. Da v njih odkrijejo bogastvo talentov, kapitala znanja in povsem človeških, osebnostnih vrlin. Da jim zagotovijo delovno okolje, v katerem vse to lahko vložijo v napredek in rast podjetja ter ob tem rastejo tudi sami. Zelo osebna knjiga, ob kateri boste ugotovili, da lahko vsi ves čas rastemo. Kjerkoli in kadarkoli. Kajti, vse se da. "Moja pot je bila dolga, tudi negotova. A polna vere, da sem Spremembe vredna. Vredna novih sanj. Tudi vi ste." - Tanja Skaza "Dobrosrčnost in iskrenost sta lastnosti, ki ju pri Tanji takoj začutiš. Njena notranja lepota pa sije tudi navzven." - Romana Pogorelčnik

https://tanjaskaza.si/gibanje-spremembe-vredna/ Smo skupnost Gibanja Spremembe vredna, ki je namenjena vsem ženskam, ki želijo postati zmagovalke. Tukaj smo za vas, če vas zanima osebna in poslovna rast, teme povezane z razvojem, rastjo in korakanjem v smeri napredka. Izplačevanje plač bi zamaknili, upokojencem ob plači še polna pokojnina »Na davčnem področju predlagamo 28 sprememb,« je danes, ko je stopil prede medije, začel predsednik vladnega strateškega sveta za debirokratizacijo Ivan Simič.

Dodajanje zaupanja vrednega mesta. Kliknite gumb Microsoft Office Button in nato kliknite Accessove možnosti. Spremembe vredna [Elektronski vir] Skaza, Tanja.

POVEZANE KNJIGE