Preživetje

Preživetje - Igor Karlovšek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Igor Karlovšek
DIMENZIJA
8,62 MB
IME DATOTEKE
Preživetje.pdf
ISBN
1108715701954

OPIS

KNJIGA ZA CANKARJEVO TEKMOVANJE 2019/20Ponatisu knjige je dodano didaktično gradivo, ki bo v pomoč učiteljem in učencem pri pripravah na Cankarjevo tekmovanje. Najstnik Simon je up slovenskega smučanja, tudi v mednarodnem okolju se uvršča na najvišja mesta na smučarskih tekmovanjih, potem pa doživi prometno nesrečo. Zanj je smučanja konec. Njegov oče se s tem ne more sprijazniti in Simon ima zato občutek, da je za očeta postal slabič. Da bi se izkazal in bi mu oče dal priznanje, se odloči, da bo med počitnicami mesec dni preživel v gozdu brez vseh civilizacijskih pomagal. To ni tako preprosto, kot si je predstavljal, a tretji teden se je življenja zunaj civilizacije že navadil. Takrat naleti na dvanajstletno deklico, ki ubeži svojim ugrabiteljem. Simon ji pomaga rešiti se.Gre za pustolovsko-kriminalni mladinski roman, ki vešče opisuje način preživetja v naravi, natančneje v kočevskih gozdovih. Roman se problematike odraščanja loteva prek napete pustolovske zgodbe ter odlično združuje dva pola preživetja – naravnim in človeškim oviram navkljub.

Za rakom dojk zboli tudi precej mladih žensk, pri katerih ... Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo. Skupina naftnih delavcev se po strmoglavljenju letala v zakotni divjini Aljaske poda v boj za preživetje in se skuša vrniti v civilizacijo. Preživetje - Tv spored na delo.si Spletna mesta Dela d.o.o.

Naslov: Prešernova 11, 4000 Kranj Noži za preživetje. Pri Muzikerju ste lahko prepričani, da kupujete samo kvalitetne in preverjene izdelke.

POVEZANE KNJIGE