Poti ruske teologije

Poti ruske teologije - Georgij Florovski | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georgij Florovski
DIMENZIJA
4,22 MB
IME DATOTEKE
Poti ruske teologije.pdf
ISBN
1013735282298

OPIS

Vsi pristni dosežki ruske teologije so bili vedno povezani z ustvarjalno vrnitvijo k izvorom cerkvenih očetov. Zgodovinski zorni kot nam cel kot očitno razkriva, da je ta ozka pot domače teologije edina prava pot. Toda vrnitev k očetom mora biti ne le znanstvena, ne le zgodovinska, temveč tudi duhovna in molitvena, živa in z ustvarjalno umestitvijo samega sebe v polnost cerkvenosti, v polnost svetega izročila.

Od srede 19. stoletja do oktobrske revolucije.

Redna cena: ... ki je zasnovan kot celovit pregled ruske teološke misli; Z analitično jasnostjo in kritičnim pogledom, ki se navdihuje pri cerkvenih očetih, se posveča vodilnim ruskim filozofsko-teološkim in literarnim ... Oba dela Poti ruske teologije v času knjižnega sejma staneta 26,00 EUR.

POVEZANE KNJIGE