Poti in stranpoti poučevanja tujih jezikov v Sloveniji

Poti in stranpoti poučevanja tujih jezikov v Sloveniji Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,20 MB
IME DATOTEKE
Poti in stranpoti poučevanja tujih jezikov v Sloveniji.pdf
ISBN
8150584263720

OPIS

Poučevanje tujih jezikov ima v Sloveniji dolgo tradicijo, in vsak jezik, ki je del te tradicije, pripoveduje svojo zgodbo. Monografija, ki jo imate v rokah, povezuje zgodbe posameznih jezikov v zgodbo z zgovornim naslovom Poti in stranpoti poučevanja tujih jezikov v Sloveniji, ki ga je navdihnil prispevek o nemščini. Ko govorimo o tujejezikovnem poučevanju, ne moremo prezreti pomembne vloge – čeprav to ni vedno najbolj očitno – Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani, ki omogoča študij ali učenje več kot 30 različnih jezikov in hkrati izobražuje bodoče učitelje jezikov. Tu poteka tudi bogato znanstveno-raziskovalno delo na področju različnih filologij in visokošolske kot tudi osnovno- in srednješolske didaktike poučevanja tujih jezikov. Z vsemi temi dejavnostmi je Filozofska fakulteta danes v slovenskem prostoru na področju poučevanja jezikov edinstvena.

Civilisation française: histoire, institutions, économie ... Oddelek za prevajalstvo ponuja študij treh jezikov, in sicer slovenščine in angleščine v povezavi z nemščino, francoščino ali italijanščino. Vstopi.

Pre­ cej odraslih je v nasprotju s tem prepričanih, da je učenje tujih jezikov dolgotrajen in pogo­ sto mučen proces. V zadnjih letih smo pri po­ učevanju tujih jezikov priča velikemu koraku naprej s kvalitativnega vidika, kar je posledi­ Frank Herbert: Mesija s peščenega planeta Sally Rooney: Pogovori s prijatelji Anna Todd: Prvič Camilla Lackberg: Zlata kletka Cheryl Strayed: Divja: Izgubljena in najdena na pešpoti življenja Gregor Pavlič: Na vrtiljaku števil Bruce H.

POVEZANE KNJIGE